Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Nieuw Zakelijksoest.nl nu voor álle ondernemers!

Gepubliceerd op vrijdag 12 januari 2018 in Algemeen

Ongeveer 3 minuten lezen

Nieuw Zakelijksoest.nl nu voor álle ondernemers!

Vandaag is tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Soester Zakenkring onder toeziend oog van de 250 bezoekers de nieuwe website van de organisatie gelanceerd. De vernieuwde website www.zakelijksoest.nl is met een uniek bedrijvenregister nu voor álle ondernemers in Soest.

Gemeente Soest

Het bedrijvenregister, qua techniek en vormgeving uitgedacht in samenwerking met Reto, is volgens de Soester Zakenkring uniek in Nederland. Het maakt dat bedrijven elkaar gemakkelijk kunnen vinden, bijvoorbeeld als zij van elkaars diensten gebruik willen maken. Anderzijds is het bedrijvenregister in het leven geroepen omdat het tevens een handige tool is voor de gemeente dat haar inkoop- en aanbestedingsbeleid graag duurzamer en transparanter wil maken. Voor de aanbesteding van klussen tot 25.000 euro wil zij meer gebruik maken van de expertise en kunde van lokale bedrijven. Met het bedrijvenregister kunnen lokale ondernemers die het beste bij een opdracht passen, gemakkelijk worden gevonden. Overigens behoudt de gemeente wel de volledige vrijheid om voor bedrijven te kiezen die niet in het bedrijvenregister staan. Reto gaat binnenkort zo'n dertig inkoopmedewerkers van gemeente Soest trainen om wegwijs te worden in het bedrijvenregister.

Alle ondernemers

Tot nu toe waren alleen de leden van de Soester Zakenkring en andere zakelijke verenigingen vindbaar op de website. Met ingang van vandaag kan elke onderneming in de gemeente Soest, zichzelf aanmelden in het bedrijvenregister. Leden van de Soester zakenkring of de andere zakelijke verenigingen hebben door hun lidmaatschap al toegang tot het aanmaken van een bedrijfsprofiel op www.zakelijksoest.nl. Voor niet-leden kost dit 40 euro voor drie jaar. Zij kunnen direct betalen via iDEAL. Aankomende week krijgen alle ondernemers in Soest een brief om een bedrijfsprofiel aan te maken. Krijgt u geen brief, maar bent u wel ondernemer in Soest? Mail dan naar info@zakelijksoest.nl.

Levendig en actueel

Interessant is ook dat de Soester Zakenkring het bezoekersaantal aan haar website de afgelopen jaren zag groeien van 500 bezoekers per maand in 2011 naar 5000 bezoekers per maand anno vandaag. Met de frisse, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en aan de huidige tijd aangepaste website die vandaag de lucht in is gegaan, is de verwachting van Reto dat dit alleen nog maar meer bezoekers gaat opleveren. Dagelijks verschijnen op de website actuele berichten die voor grote groepen ondernemers interessant zullen zijn. Regelmatig een kijkje op de website nemen, zal dan ook absoluut een verrijking betekenen. Eigendom en beheer van de site en het register ligt volledig bij de Soester Zakenkring. Reto ondersteunt de Soester Zakenkring met haar kennis en ervaring. Mooi is ook dat de website geschikt is gemaakt voor weergave op smartphone en tablet. Het zakelijk nieuws van Soest kan men dus letterlijk op zak hebben. De gemeente, de Soester Zakenkring en Reto zijn van de mening dat er nu een website is die past bij het levendige ondernemersklimaat van Soest

In de media zijn de volgende artikelen te lezen:

Reactie van Paul Martens, van het bestuur van de Soester Zakenkring:

,,We zijn enorm blij met de nieuwe site en het geïntegreerde bedrijvenregister, dat is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen verschillende Soester partijen. Je kunt ideeën hebben, maar je moet ook een goede partij hebben die, die ideeën uiteindelijk technisch mogelijk maakt. Reto is zo’n partij. De medewerkers geven deskundig en goed advies vanuit hun jarenlange ervaring, en spreken onze taal. Nog een groot voordeel is dat het Soester internetburo al zo verankerd is in de Soesterse samenleving.”  

Foto's zijn van fotograaf Jaap van den Broek.


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.