Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Website past bij inhoud werk Lacidem

Gepubliceerd op donderdag 30 maart 2017 in Algemeen

Minder dan 1 minuut lezen

Website past bij inhoud werk Lacidem

Onlangs zetten we voor het splinternieuwe bedrijf Lacidem een website op (www.lacidem.eu). Het bedrijf dat gevestigd is in Soest, biedt medische en klinische producten en services aan bedrijven die medische apparatuur en hulpmiddelen maken.

Eén van de wensen van Lacidem voor hun website was een voorpagina met een beeldvullende foto. In nauwe samenspraak met Lacidem is een strakke website ontworpen die qua sfeer helemaal past bij de inhoud van het werk dat bij Lacidem wordt gedaan. De site is zakelijk en to-the-point geworden. Daarnaast is de website ook mobiel en per tablet helder en overzichtelijk te raadplegen.

Reactie van Ben Pais, directeur Lacidem:

‘Van begin tot aan het online gaan van de website van Lacidem was de samenwerking met Reto efficiënt en to-the-point. Er staat nu een mooie website die duidelijk is en functioneel.’

www.lacidem.eu

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.