Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Reto in de Soester Courant

Gepubliceerd op woensdag 20 december 2017 in Algemeen

Reto in de Soester Courant

Ja hoor. We hebben de krant weer gehaald. Op pagina 16 in de Soester Courant staat een artikel over ons. Heeft u het al gezien?

Lees het anders hier:

Reto Internetburo: Digitale leverancier voor ondernemend Soest

Sinds de start van dit voetbalseizoen is Reto één van de subsponsors van SO Soest de komende drie jaar. Het sponsorschap ging uiteraard samen met het ontwikkelen van een nieuwe website voor de voetbalclub (www.so-soest.nl).

Remco de Hiep is tevreden met het eindresultaat. “We hebben een gave website gemaakt die ook mobiel goed te raadplegen is. Elk team van SO Soest heeft nu een eigen teampagina. Er is direct contact met KNVB-sportlink zodat uitslagen en standen up-to-date zijn. Foto’s kunnen gemakkelijk toegevoegd worden. Dankzij ons gebruiksvriendelijk webbased managementsysteem Buildix kunnen de contentbeheerders van SO Soest snel het allerlaatste nieuws op de site plaatsen. Het is al gebeurd dat het verslag van het eerste elftal al op de site stond terwijl de spelers net onder de douche vandaan kwamen. Dat vinden wij gewoon kicken!”

Reto

Het is 2001. De nieuwe economie draait volop mee. Internet is het medium dat volop in ontwikkeling is. Nieuwe spelers op de digitale markt. Gebruikers, ontwikkelaars, leveranciers: ze moeten allemaal de nieuwe wereld ontdekken. In die pioniersjaren ontstaat het bedrijf Reto Internetburo. Het is de periode waarin de internetbubbel de effectenkoersen liet exploderen en imploderen. Waar softwarehuizen als Baan en KPNQuest het onderspit moeten delven. Reto blijft overeind en is op de drempel van 2018 nog altijd dé leverancier voor digitalisering en automatisering voor het Soester bedrijfsleven. De websites en het contentmanagement van veel Soester ondernemingen zijn respectievelijk door Reto gemaakt dan wel onderhouden.
Oprichter Remco de Hiep kijkt met plezier terug op de pioniersjaren: “We moesten in die tijd onze positie op de markt veroveren. Door het bieden van efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen zijn veel bedrijven vanaf het eerste uur klant bij ons.” Bij Reto zijn de gepassioneerde medewerkers continue op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van internet. Remco realiseert zich dat stilstand in deze branche letterlijk achteruitgang betekent. “Reto is een full-service internetbureau. Internet is nu zoveel anders dan in 2001. In de beginjaren was internet op een thuiscomputer. Tegenwoordig zijn ook de telefoon, tablet, tv, auto, koelkast en zo ontzettend veel dingen meer verbonden met de wereld van het internet. Dan hebben we nog niet eens gehad over de invloed van social media. De economie draait om internet. Het gaat om het snel delen en beleven van informatie. Wij spelen daaropin. Reto adviseert en ontwikkelt. “Ook leveren wij desgewenst de teksten voor de websites die wij leveren. Bij een goede tekst wordt de informatie op de site sneller door zoekmachines gevonden. Het contentmanagement van de site kan aan ons worden uitbesteed. Maar ook bieden wij de klanten de mogelijkheid dit in eigen beheer te doen. Hiervoor zetten we ons eigen gebruiksvriendelijke webbased managementsysteem Buildix op. Voor het bijhouden is dan geen enkele technische kennis vereist.”

Meer informatie: www.reto.nl
Telefoon: 035-603 23 05

Tekst: Peter Beijer - Woordvaardig
Foto: Jan Frommink

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.