Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Online aanmelden voor Voetbalkamp SO Soest

Gepubliceerd op maandag 20 november 2017 in Algemeen

Online aanmelden voor Voetbalkamp SO Soest

Sinds een aantal jaren maken we voor voetbalvereniging SO Soest een speciale website (voetbalkamp.so-soest.nl) waarop de jeugd zich kan aanmelden voor het befaamde voetbalkamp. Er is tegenwoordig heel veel informatie nodig bij de aanmelding. Door voor SO Soest een speciaal aanmeldformulier online te maken, wordt het verzamelen van de info 'een makkie’ voor de vrijwilligers van de vereniging.

Heeft een kind allergieën? Worden medicijnen gebruikt? Mogen aspirines worden gegeven tijdens het kamp? Wat zijn de telefoonnummers van beide ouders? Maar ook specifieke zaken als een vrijwilligersoproep aan ouders voor werkzaamheden binnen het kamp, of de mogelijkheid om extra geld te doneren voor de club, kunnen heel makkelijk worden geïntegreerd op het online-aanmeldformulier. Betalen is ook simpel. Via Ideal is het zo gepiept. Heel wat anders dan de weerbarstige vroegere praktijk waarbij de ene ouder even snel tijdens de training wil betalen met veelste groot geld en de andere ouder maar op zich laat wachten.

De inschrijvingen komen uiteindelijk terecht in ons eigen webbeheerplatform Buildix, waar onze klanten zoals SO Soest op onderdelen in kunnen. De vrijwilligers kunnen op eenvoudige wijze via een eigen account bij de gegevens. Alle aanmeldinformatie is vervolgens via een Excel in handen te krijgen. Lekker overzichtelijk voor de clubadministratie. Helder en duidelijk. Daar houden we van.

Dit jaar staat de site alweer klaar. Dus ben je lid van SO Soest, tussen de 6 en 16 jaar en wil je bij hét evenement van het jaar zijn, neem een kijkje op voetbalkamp.so-soest.nl en laat je ouders het aanmeldformulier snel invullen.

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.