Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Reto-techniek verhoogt feestvreugde Haringparty

Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2019 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

Reto-techniek verhoogt feestvreugde Haringparty

Voor zakelijk Soest is het 't evenement van het jaar: De Haringparty in restaurant De Soesterduinen! Wij van Reto kijken er ook elk jaar weer naar uit. Naast dat er 'heerlijk' genetwerkt kan worden met collega-ondernemers, laten we ons natuurlijk 'de Hollandse nieuwe' goed smaken. De nieuwe lichting haring, wordt tevens aangegrepen om met elkaar goede lokale doelen te steunen. Zo krijgt een gezellige ontmoetingsavond een betekenisvolle invulling.

Wij zijn als Reto Internetburo al jaren betrokken bij de organisatie van de Haringparty (georganiseerd door de Soester Zakenkring en Contactgroep Baarnse Bedrijven en Horeca Nederland afd. Baarn/Soest). Onze digitale kennis en vaardigheden zetten we in om ondermeer de aanmelding en de veiling efficiënt en effectief te laten verlopen. Hoe? Onder andere door het online aanmelden in te richten. Wie zich via de website aanmeldt, komt meteen op een gastenlijst te staan die gemakkelijk door de organisatie kan worden gegenereerd. Omdat we de veiling technisch mogelijk maken, koppelen we bij de aanmelding ook direct een biedingsnummer (biedingsbordje) aan de gasten.

Meekijken op grote schermen

Afgelopen woensdag had Reto-chef Remco het er weer druk mee. Terwijl in allerijl op Amerikaanse wijze geboden werd door de enthousiaste aanwezigen (elk bod is 50 euro waard), zorgde hij ervoor dat alles op twee grote schermen goed te volgen was. Onder andere wie er bood en het almaar stijgende sponsorbedrag konden zo worden 'meegelezen.' Dat verhoogde de spanning natuurlijk aanzienlijk. Ondertussen werden er prijsjes vergeven als er bepaalde bedragen werden bereikt óf kon je dus plotsklaps de trotse eigenaar worden van het vaatje Hollandse nieuwe.

Winnaar Peter Beijer

Veilingmeesters Antonio van den Hengel en Stephan Ott wisten de sfeer er goed in te brengen. Tot onze grote verrassing werd Peter Beijer van het bedrijf Woordvaardig de uiteindelijke winnaar van het vaatje haring. Wij werken  op regelmatige basis prettig met hem samen als we teksten nodig hebben. Dus uiteraard vinden wij dat een prachtwinnaar! Hij vertelde er achteraf zelf over: ,,Ik stond met bordje nummer 94 in mijn handen, maar ik had nog niet geboden. Pas toen mijn buurman een bod uitbracht, stak ik als een soort reflex, mijn nummer 94 maar eens de lucht in. Van het ene op het andere moment was ik opeens het nieuws. Ik werd het podium opgeduwd en iedereen feliciteerde mij. Met mijn bod van vijftig euro heb ik het vaatje haring gewonnen en komt het totaalbedrag voor het goede doel op € 20.275,00. Geweldig!"

Stichting Leergeld Soest-Baarn

Dit jaar is naast een aantal subdoelen Stichting Leergeld Soest - Baarn gekozen tot hoofddoel, een organisatie die lokaal, kinderen en gezinnen ondersteunt die in armoede leven. Een mooi doel, vinden ook wij. En wat een fantastisch bedrag is er dit jaar opgehaald! Via de enthousiaste verhalen van onze chef Remco genieten we met z'n allen nog even na van de bijzondere avond.

www.zakelijksoest.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.