Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Een blog? Oh ja!

Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2019 in Support

Ongeveer 1 minuut lezen

Een blog? Oh ja!

Je ziet je baas van kleur verschieten. ‘Een blog…oh ja.’ Hij kucht wat ongemakkelijk. 'Uh ja…dat moeten we nu echt een keer gaan doen.’ Dat heb je vaker gehoord. Voor de 74e keer misschien? En was het eigenlijk de baas zelf die het idee ooit introduceerde? Over de regelmatige blogs van de ‘concullega’ wordt namelijk vaak gesproken tijdens de maandelijkse regioborrel. Tja… de tijd he? Daaraan ontbreekt het gewoon. En ach dan zit je een keer…dan mist de inspiratie. Handen in het haar. Zweetdruppels op het voorhoofd. Het is ook niet makkelijk. Maar wel goed. En leuk ook. Het maakt een bedrijf levendig.

Wij hebben de oplossing: Besteed het uit! Meer dan de moeite waard. En je hebt er geen omkijken meer naar. Sterker nog, straks is jouw bedrijf onderwerp van gesprek tijdens de regioborrel vanwege die interessante blog van laatst.

Lees hier alles over onze blogservice

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.