Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Schildersbedrijf Mulder viert 60 jaar met nieuwe website

Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2019 in Algemeen

Ongeveer 1 minuut lezen

Schildersbedrijf Mulder viert 60 jaar met nieuwe website

Dit jaar viert Schildersbedrijf J. Mulder & Zn. uit Soest het 60 jarig jubileum. Reken maar op een berg aan ervaring bij de mannen van dit bedrijf.

Naam heeft het bedrijf allang gemaakt. Toch telt een goede website. 'Mensen gebruiken tegenwoordig het telefoonboek niet meer om mensen te zoeken voor hun klussen. Het gaat allemaal via het internet. Onze website was toe aan een upgrade. Ook op internet willen we een goed visitekaartje hebben.'

Dat snappen wij als geen ander. Henri Mulder zat samen met onze tekstschrijver aan de teksten. Onze fotograaf toog er op uit om op werklocatie beeldmateriaal te schieten. Achter de schermen werkten vormgever en technische mannen aan een frisse look en een veilige, moderne site die de toekomst weer aan kan. Check nu zelf de mooie, afgeronde projecten van Schildersbedrijf J. Mulder & Zn. Of lees iets over de 60-jarige historie van het bedrijf.

www.schildersbedrijfmulder.nl


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.