Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Website voor uitvinder

Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2019 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Website voor uitvinder

Tegenwoordig hebben wij ook een echte uitvinder in ons klantenbestand. Voor Ronald Santbrink hebben wij een website mogen ontwerpen. Hij wil er zijn Clean Billy, Badlift en Zorgrobot op promoten.

In zijn demonstratiebus reed hij onlangs bij ons voor. Enthousiast demonstreerde hij onder andere zijn zelf uitbedachte Clean Billy waarbij je nooit meer toiletpapier nodig hebt. Een warme waterstraal neemt het werkje over en maakt een bezoekje aan het toilet voortaan een plezierige en daarnaast ook zeer hygiënische bezigheid. Met daarnaast nog vernuftigheden als uv licht om in de nacht ook te kunnen zien wat er daarachter allemaal gebeurt, een verwarmde zitting en een föhn die weer zorgt voor droge billen, wordt het allemaal helemaal een feestje!

Zorgrobot

Dan de Santel Badlift! Dat is een met spraakgestuurde hulp voor het in en uitstappen in een bad. En zo waren we ook onder indruk van zijn Zorgrobot. ‘Check it out yourself’ op www.santelproducts.com.

Fotoshoot

Uiteraard hebben deze producten een platform nodig! Wij hebben met plezier een digitaal platform vervaardigd. Ook deden we een fotoshoot in de demonstratiebus om alvast iets van de uitvindingen te kunnen laten zien. Met daarnaast nog de interessante en leuke filmpjes van Zippy Communicatie krijgen bezoekers al een aardig beeld. Tenslotte kunnen de producten ook worden aangeschaft. Bestellen en betalen kan allemaal via de website.

Nogmaals, neem zelf een kijkje. We wensen Ronald goede zaken toe met zijn mooie uitvindingen!

www.santelproducts.com

Ronald Santbrink - Santel Health Products:

'Wij hopen allemaal van Santel Health Produtcs b.v. dat het succes van onze producten goed past in de markt. De Santel producten zijn uniek en wij willen graag ons succes de komende weken publiceren en met u delen. De samenwerking met Reto te Soest is de basis geweest van deze mooie website, met de tekeningen en films van Zippy Communications te Soest. Reto dank voor de samenwerking.'

 

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.