Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Vooruit met Dazelaar Bewindvoering

Gepubliceerd op dinsdag 16 april 2019 in Algemeen

Ongeveer 1 minuut lezen

Vooruit met Dazelaar Bewindvoering

Dazelaar Bewindvoering was toe aan een nieuwe website. De oude site was verouderd, niet responsive en al helemaal niet toekomstproof. Tja, kom maar op denken we dan, want daar weten wij wel raad mee.

Tja, bewindvoering...het onderwerp klinkt niet meteen sexy. Hoe kun je een site desondanks toch zo aantrekkelijk mogelijk maken? Daar hebben we veel energie ingestoken. We gingen letterlijk aan het puzzelen met het logo van Dazelaar Bewindvoering. Check zelf of je in het design de verwerkte puzzelstukken terug kunt vinden.

10-jarig jubileum

De site is verder eigentijds gemaakt, responsive en voldoet weer aan alle eisen op het gebied van privacy en veiligheid. Verder hebben we de nieuwste technieken toegepast zodat de site ook toekomstproof is. Deze week wordt het 10-jarig jubileum gevierd van Dazelaar Bewindvoering. We hopen dat de website een bijdrage zal leveren aan nog eens tien succesvolle jaren.

Dazelaar Bewindvoering helpt bij het oplossen van financiële problemen. Zie voor meer informatie:

www.dazelaarbewindvoering.nl

Xander Dazelaar van Dazelaar Bewindvoering:

'Dan komt er een lustrum in het vizier en bekijk je ook eens je website... Hoe staat deze er voor? Niet goed meer dus. Ouderwets en na 10 jaar onderweg te zijn, dekte het ook de lading niet meer. Als Soester ondernemer denk je direct aan een Soester bedrijf die de modernisatie op zich kan nemen. Even een kop koffie en bijpraten en zie hier het resultaat van enkele telefoontjes en mailtjes. Bij Reto hebben ze aan een half woord genoeg!'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.