Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Site Dijkstra Airconditioning snel beklonken! 🍻

Gepubliceerd op dinsdag 9 april 2019 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

Site Dijkstra Airconditioning snel beklonken! 🍻

Als de zon schijnt, is het ‘business’ voor Dijkstra Airconditioning bv. De schrik sloeg Martin Dijkstra dan ook om het hart toen hij zich realiseerde dat vlak na de eerste zomerse dag van het jaar (in het weekend van 7 april), zijn abonnement op zijn domeinnaam (voor zijn Wordpress website) zou verlopen en hij nog niks geregeld had…

Gelukkig kende hij Remco de Hiep van de voetbalvelden van SO Soest. Net als hij is Remco met Reto vendelier van de Soester voetbalvereniging. Met een belletje werd het snel beklonken. In razendsnel tempo en in een effectieve samenwerking werd binnen een dag een nieuwe website gerealiseerd. Nog dezelfde avond zagen Martin en zijn vrouw Mirian de nieuwe offerte-aanvragen voor nieuwe airconditioning binnenkomen.

Veiligheid

Martin en Remco hadden al eens gebabbeld met elkaar over veiligheid op internet. Echtpaar Dijkstra had namelijk eens te maken gehad met een hack en een virus, waardoor ze vele bestanden waren verloren. En nog steeds kregen ze veel spamberichten binnen via de mail verbonden aan de oude website. Grote eis voor de Dijkstra’s was dan ook vooral veiligheid!

Versleutelde verbinding

Voor ons de normaalste zaak van de wereld. Een website bij ons, betekent gegarandeerd veiligheid aangezien we onze websites afleveren inclusief TLS-certificaat, waardoor er een versleutelde verbinding wordt gemaakt tussen de bezoeker van de website en de server van Reto. Daarnaast leveren we alle websites af naar de eisen van de huidige privacywetten. De Dijkstra’s zijn digitaal ook toekomstproof dus.

Email en vormgeving

Terwijl medewerker Roberth van Reto op het kantoor van Dijkstra alle benodigde emailadressen aanmaakte, werd op kantoor bij Reto door collega's de migratie en vormgeving van de site gerealiseerd. Toen alles eind van de middag nog net rond was gekomen, stond Remco hem op het Reto-honk op te wachten met een pils in de hand zodat de lancering van de nieuwe website meteen kon worden beklonken.

IT-klussen

Deze week ronden we laatste kleine dingetjes op de site https://www.dijkstra-airco.nl/ af. In de toekomst gaan we ook allerhande IT-klussen als bestandsopslag en back-up regelen voor Dijkstra Airconditioning.

Proost op de leuke samenwerking met Dijkstra Airconditioning!

https://www.dijkstra-airco.nl

Martin en Mirian Dijkstra van Dijkstra Airconditioning:

'Tja, de eerste warme dagen zijn weer achter de rug. Bij ons weten de mensen de nieuwe website al goed te vinden op internet, dat hebben we reeds gemerkt. De realisatie van onze nieuwe website was echt heel snel gegaan. Helemaal fijn, zo vlak voor het warmte seizoen. Door het snelle Reto team hebben we nu een mooie en overzichtelijke website en de tekst is weer fijn door Peter Beijer geschreven. Laat de zomer maar komen!  Wat voor ons nu een groot voordeel is, is dat we nu alle internetzaken in één pakket geregeld hebben bij Reto, dat was voorheen niet zo overzichtelijk. Remco heeft dat even onderzocht en nu hebben we dat mooi voor elkaar. Bedankt team Reto!'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.