Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Wie gaat er 'Mee omhoog'?

Gepubliceerd op vrijdag 15 maart 2019 in Algemeen

Ongeveer 1 minuut lezen

Wie gaat er 'Mee omhoog'?

Al een luchtballon gespot in de lucht boven Soest? Grote kans dat deze van Wiegers Ballonvaarten is uit Soest. In februari en maart werden al eerste vaarten uitgevoerd, met de eerste dag van de lente is het daadwerkelijke seizoen voor het maken van een ballonvaart ook ingegaan.

Wiegers Ballonvaarten is een klant van het eerste uur bij ons. Aangezien de website als het primaire verkoopkanaal fungeert, zet men bij dit bedrijf altijd in op doorontwikkeling van de website. Dus ook nu hebben we de site vooral achter de schermen weer op en top gemoderniseerd volgens de laatste technieken. Zo zijn onder andere de filters aangepast waar bezoekers gebruik van kunnen maken om de juiste ballonvaart te selecteren. Er zijn zoveel mogelijkheden. De bezoeker wordt tijdens het proces bij de hand genomen en door de vele mogelijkheden geloodst. Ook op andere gebieden is de functionaliteit weer verbeterd. Alles om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken een geweldige ballonvaart te boeken bij Wiegers. 

We wensen Wiegers Ballonvaarten dan ook een behouden vaart!

P.s. De dagelijkse ballonvaarten van Wiegers zijn beschikbaar vanuit Amersfoort, het Gooi en Utrecht. Vanaf overige locaties kan ook. Ook een ballonvaart maken? Check alle informatie op de door ons vernieuwde website www.luchtballonvaart.com/ www.meeomhoog.nl.

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.