Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Engtuin

#engtuin #bloemkavel344

Gepubliceerd op zaterdag 30 maart 2019 in Algemeen

Ongeveer 3 minuten lezen

#engtuin #bloemkavel344

Het gonst in Soest. De bekende Soester boer Pieter Kuijer heeft weer iets bedacht. Hij wil van het wandelen op de Eng nabij molen De Windhond in de toekomst een nog kleurrijker uitje maken. En iedereen die wil, kan daarbij helpen.

,,Het moet op de Eng gaan gonzen van de bijen," vertelt Pieter. Hij loopt de laatste dagen zo van de klompen in de klei het digitale bolwerk van Reto in en uit. Hij is er duidelijk vol van. Nog maar een paar weken terug introduceerde hij zijn idee bij Reto, en sindsdien nam het een enorme vlucht. Tijdens een presentatie van zijn met ons uitgewerkt (en inmiddels heel concreet) plan bij een bijeenkomst van Vrienden van de Eng, wisten we het samen zeker. ,,Het gaat gebeuren. We gaan de Eng nog mooier maken dan het al is."

Het idee

Pieter: ,,Bloemenranden langs de percelen van de Eng. Ik wil het al jaren. Alleen lukt me dat niet, maar als dorpelingen met elkaar zouden we er iets heel moois van kunnen maken. Daarom heb ik bedacht Soesters de gelegenheid te geven een kavel te adopteren voor 25 euro. Ze hoeven vervolgens niks te doen. Ik zaai de geadopteerde kaveltjes in en we kunnen voortaan in de zomers genieten van kleurrijke veldjes langs de fiets- en wandelpaden." Pieter denkt aan een mix van boekweit, bolderik, gele ganzenbloem, gipskruid, groot akkerscherm, hoofdjesgilia, klaproos, korenbloem, koriander, luzerne, meisjesogen, phacelia, saffioer, vlas en zonnebloem.

Bijen en vlinders

Volgens Pieter slaat hij met het plan een aantal vliegen in één klap. ,,We krijgen een nog mooiere Soester Eng voor onze eigen inwoners en toeristen die ons mooie dorp komen bekijken. We bevorderen meer biodiversiteit en duurzaamheid van de grond aldaar. Akkervogels, bijen, vlinders, hommels en insecten hebben er ook grote baat bij. Daarnaast geloof ik dat het de betrokkenheid bij het gebied goed zal doen. Wie wil nu niet langs zijn eigen stukje kavel wandelen? Mooi toch?"

Website

Ja, dat is mooi, vonden ook wij meteen bij het horen van het plan. Daarom ontwikkelden we razendsnel en in nauwe samenwerking met Pieter een website waarop mensen meer informatie kunnen vergaren en meteen hun kavel kunnen adopteren. Iedereen die de boer kent, weet dat hij hartstikke druk is. Is het niet voor zijn bedrijf, dan is het wel voor Soester activiteiten als de Lammetjesdagen, het Roggefeest, Gildefeesten of het Trekkertrekfestijn. Onlangs was er op de nationale televisie nog aandacht voor zijn Soester knollen, een typisch Soester streekproduct van vroeger dat alleen híj nog te koop heeft. Het is een kleine greep uit de drukke activiteiten van de boer. Daarom bouwden we op zijn site een handig systeem in waarop Soesters heel gemakkelijk zelf een kavel kunnen uitkiezen, adopteren en betalen. Een mooie klus. ,,De organisatie rondom het kavels adopteren, wordt helemaal uit handen genomen door de techniek die is ingebouwd in de website. Het is voor de gebruiker hartstikke simpel. Er is veel werk voor verricht. Zo werden alle kavels bijvoorbeeld helemaal ingemeten/getekend door Reto. Overigens ziet de website er nog prachtig uit ook," zegt Kuijer enthousiast.

Snel zijn

Hij is ontzettend blij dat een idee dat al jaren in zijn hoofd rondwaart, nu eindelijk echt concreet wordt. ,,En er wordt heel enthousiast op gereageerd. Een derde van de kavels werd meteen al geclaimd door aanwezigen van de presentatie onlangs in de molen. Je moet dus echt snel zijn als je ook een kavel wilt en samen met mij en andere Soesters De Eng nóg mooier wilt maken."

Ook nieuwsgierig naar alle in's en out's, of gewoon net als ons (#bloemkavel344) ook meteen een kavel adopteren? Check:

www.engtuin.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.