Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Peles: voor en door Soesters

Gepubliceerd op donderdag 14 maart 2019 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

Peles: voor en door Soesters

Nostalgische herinneringen aan die tijd dat er in Soest nog 'het natuurbad' was. Een begrip in Soest. Het bracht de dorpelingen Peter Beijer en Lex Bergers ertoe hier een boek over te schrijven. Zij zijn de enigen namelijk niet met warme 'memoires.' Er is geen 'echte Soester' te vinden die niet met weemoed terugdenkt aan het Soester Natuurbad.

'Veel mensen herinneren zich nog dat je aan het einde van de dag wat kon bijverdienen door het afval van de grasweiden te 'prikken.' Vanuit de toren klonk dan: ,,Zijn er nog kinderen die wat willen bijverdienen? Meld je dan nu onder de badmeestertoren." Het verdiende geld werd vervolgens snel omgezet in snoepgoed.' Het is één van de vele anekdotes uit het boek.

Voor en door Soesters

Binnen Uitgeverij Peles is dit boek uitgegeven. Een gloednieuw en gezamenlijk initiatief van Peter en Lex (Peles staat voor Peter en Lex uit Soest). Het doel van de uitgeverij is boeken en artikelen te publiceren die herinneringen oproepen aan de tijd "Toen wij nog jong waren...". Het eerste boek over het Soester Natuurbad werd een doorslaand succes. Inmiddels is een tweede boek in ontwikkeling. Een boek over het Soester uitgaansleven. Dit boek laat zien op welke manier Soesters hun vrije tijd gebruikten om uit te gaan. Het staat weer bol van anekdotes en foto's van en voor Soesters, en het leven in ondermeer de Molensoos, de Heksenketel, de Kluis en andere kroegen, dansscholen en andere typische Soester aangelegenheden als de Gildefeesten, het carnaval en de kermis.

Actief met blogs

Bij een moderne uitgeverij hoort ook een moderne website. Daar kwamen wij in beeld. Aangezien wij regelmatig samenwerken met Peter en zijn bedrijf Woordvaardig en we Lex Bergers ook al kennen van andere organisaties en andere sites, waren de lijnen kort en de site snel gerealiseerd. Terwijl wij vormgevingstechnisch de site neerzetten, werd door hen de website gevuld met content via het webbased contentmanagement beheersysteem Buildix. Wat leuk is aan deze site is dat er veel op gebeurt. Zo zijn Peter en Lex heel actief met blogs, en kunnen Soesters dus veel beleven op de site. We hopen dat onze mededorpsgenoten veel plezier gaan beleven aan de site.

www.uitgeverijpeles.nl

Peter Beijer – Uitgeverij Peles

,,Uitgeverij Peles is dagelijks bezig met woorden. Woorden die zinnen vormen, zinnen die verhalen maken, verhalen die boeken vullen. Dat is ons vak en dat vinden wij leuk. Het is voor ons heel plezierig om samen te werken met Reto. Juist omdat Reto niet veel woorden nodig heeft om onze ideeën uit te werken. De professionals van Reto begrijpen wat wij bedoelen, komen met ideeën voordat wij deze verzonnen hebben en waren en zijn voor ons de perfecte aanvulling. Het resultaat is een prachtige website en het vizier op een intensieve samenwerking."

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.