Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Kleine Soester is weer terug!

Gepubliceerd op woensdag 20 maart 2019 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Kleine Soester is weer terug!

Wat normaal gesproken in een paar maanden wordt gemaakt, maakten we ditmaal in twee weken: De Kleine Soester. Een bijlage bij dé krant van Soest (Soester Courant) waarin de ondernemers van het dorp gepassioneerd over hun bedrijf vertellen. Een beproefd succesnummer. Na een kleine stop door het wegvallen van dé mediaman van het dorp en de bedenker van het fenomeen Ed Verhoeff, besloot de Barneveldse Drukkerij en Uitgeverij (BDU) dit jaar de draad weer op te pakken. We maakten samen een lente-editie.

Vandaag rolde de krant van de persen en werd in het middenblad van de Soester Courant verspreid bij alle (ruim 20.000) huishoudens van Soest. Reto was al eerder betrokken bij de totstandkoming van het blad als vormgever, ditmaal werd onze expertise op het gebied van vormgeving en teksten optimaal uitbenut. Een externe en interne tekstschrijver trokken eropuit om 17 ondernemers aan de tand te voelen over alle in's en out's van hun bedrijf. Wat was het genieten weer zoveel passie te vinden in even zoveel verschillende onderwerpen. Van de grote liefde voor het verfraaien van mensen met cosmetische huidtherapie tot die vierde generatie slijter die een ieder (van directeur tot schilder) een bijzonder drankje weet te presenteren. En van therapiehondbegeleiding tot de specialist in lingerie.

Onze vormgever wist de verschillende bijdragen tot een mooi geheel te maken. Compleet drukklaar leverden we het als één bestand aan bij BDU Media dat zorg droeg voor het te persen gaan. En vandaag is het hét gesprek van de dag in het dorp. De Kleine Soester is weer terug!

NB. We richten op dit moment www.dekleinesoester.nl in. Straks zijn alle verhalen dus ook online te lezen.

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.