Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Passend visitekaartje voor BC Finance

Gepubliceerd op vrijdag 22 maart 2019 in Algemeen

Ongeveer 1 minuut lezen

Passend visitekaartje voor BC Finance

Inleven in de klant. Dat is één van de belangrijkste dingen in ons werk. Als we niet weten wie onze klant is, dan kunnen we geen goede website voor hem neerzetten. Voor het bedrijf BC Finance uit Huizen mochten wij de website vernieuwen.

Ton Brinkman, de man achter BC Finance, kennen we goed. We moeten eerlijk zijn. Dat vergemakkelijkt ons werk. We weten wie de klant is. We weten wat zijn 'business is'. Het bedrijf van Ton richt zich op de begeleiding bij fusies en overnames. Dat is 'serious business' en dus is een serieuze uitstraling één van de vereisten. Qua tekst, qua vormgeving, eigenlijk in elk detail.

Strak

Nauwkeurigheid en degelijkheid, zijn andere kenmerken waar wij iets mee konden, en hebben wij terug laten komen in een strakke vormgeving. En dan is Ton nog iemand die niet bang is om mee te gaan met zijn tijd. De site mocht dan ook fris en hip zijn.

Strategisch schaken

Met de beelden die we gebruikt hebben, laten we iets zien van de zaken waar Ton zich dagelijks mee bezig houdt. Ton kan strategisch schaken als het nodig is. Hij haalt er de beste deal uit voor zijn klanten en beklinkt de deal graag met zijn klant tijdens een spelletje golf. Een beetje luchtigheid mag in al die 'serious business' ook wel.

Voor ons was dit een succesvol project. De website is een passend visitekaartje geworden.

Check het zelf op:

www.bcfinance.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.