Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Samenwerken met Belastingdienst & Estate Planning Expert

Gepubliceerd op dinsdag 22 januari 2019 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Samenwerken met Belastingdienst & Estate Planning Expert

Nadat we vorig jaar in nauwe samenwerking met Estate Planning Expert de applicatie Boedelverdeler (*) ontwikkelden, hebben we nu samen, zoals we toen al aankondigden, de nieuwe toepassing Aangifte Schenkbelasting gelanceerd. Hiervoor maakten we een koppeling met de Belastingdienst. Een prachtig, mooi, eervol project waarin we onze expertise in maatwerk goed kwijt konden.

Estate Planning Expert is een ontwikkelaar van software voor notarissen, belastingadviseurs, accountants en financieel planners. Sinds augustus 2018 mag onder andere de aangifte schenkbelasting niet meer op papier (per biljet) worden ingediend, daarom kregen we van Estate de vraag een modern aangifteprogramma te ontwikkelen waarbij de aangifte eenvoudig, veilig en snel via elektronische weg naar de Belastingdienst kan worden verzonden. De nieuwe toepassing is inmiddels uitgebreid getest en klaar voor gebruik voor de klanten van Estate Planning Expert. Meer informatie? Check: Aangifte-schenkbelasting - Estate Planning Expert

Samenwerking Belastingdienst

Voor ons was dit project een mooie uitdaging. We maakten samen met Estate Planning Expert onderdeel uit van een speciale werkgroep van de Belastingdienst. We deden onder meer mee aan een hackaton.

Volgende project: Erfbelasting

Toen we uiteindelijk aan de slag konden voor de aangifteapplicatie, moesten steeds de normen en het beleid van de Belastingdienst in het oog worden gehouden. Op het gebied van beveiliging van deze aangiftedienst werkten we onder andere met PKI-overheidscertificaten. Voor ons geheel nieuwe zaken waarmee we onze digitale kennis en kunde weer enorm hebben kunnen uitbreiden. We hebben er enorm veel van geleerd. Nu gaan we aan de slag met een applicatie voor de klanten van Estate Planning Expert om makkelijk, snel en veilig de aangifte Erfbelasting te kunnen doen. We hebben er weer zin in.

(* De Boedelverdeler-applicatie is een gebruikersvriendelijke toepassing voor kantoren om hun klanten op duidelijke wijze te laten zien wat de gevolgen voor de erfbelasting zijn van een renteovereenkomst en van een opvul- of een afvullegaat. Na het invullen van een korte vragenlijst wordt met één druk op de knop in een duidelijke informatieve illustratie alle benodigde informatie getoond. Meer informatie over de Boedelverdeler: Boedelverdeler-Estate Planning Expert).

Lees ook de blog over de applicatie Boedelverdeler die we maakten met en voor Estate Planning Expert.

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.