Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Website vanuit het hart

Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2019 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Website vanuit het hart

Gespecialiseerd verpleegkundige Laetitia Schillemans is voor zichzelf begonnen met Hart voor Palliatieve Zorg. Eén van de belangrijkste zaken voor een beginnend ondernemer is dat je een visitekaartje kunt uitdelen. En dus toog de onderneemster naar de Nieuwegracht 13. Een leuke klus voor onze dtp-afdeling.

We begonnen met het ontwerp voor een herkenbaar en gedegen logo dat de basis vormt voor de identiteit van haar bedrijf. Laetitia bracht een foto mee van een mozaïek dat ze had gespot op Sicilië. Ze zegt er zelf over: 'Eigenlijk is het de ruwe versie van het logo dat ik nu heb. Ik zag het in een kerk in Siracusa op Sicilië. Daar nam ik toen de beslissing om voor mijzelf te beginnen.' Een belangrijk moment dus. Mooi dat ze het verweeft met haar dagelijkse bezigheden in het heden. Wij gingen er met haar samen mee verder. Belangrijk vond ze ook dat het logo 'verbinding' zou uitstralen. Met Laetitia zetten we in onze 'chatroom' (ook wel vergaderruimte) onder het genot van verschillende 'bakjes koffie' de puntjes op de i. Bij een logo en vervolgens ook visitekaartjes bleef het niet. Vandaag ging haar website de lucht in.

Responsive

Laetitia verzorgde zelf de teksten. Wij zorgden voor de 'kapstok'. Alle informatie over de diensten die kunnen worden geleverd door Hart voor Palliatieve Zorg is nu overzichtelijk en helder op te roepen via de verschillende beeldschermen die we tegenwoordig gebruiken (van smartphone tot iPad tot computer). Verder verzorgden we de sfeer van de website: het design. Overigens in nauwe samenwerking met Laetitia. De site ademt nu de sfeer die past bij haar en haar diensten.

Nieuwsgierig? Neem zelf eens een kijkje op:

www.hartvoorpalliatievezorg.nl

Laetitia Schillemans van Hart Voor Palliatieve Zorg:

'Ik kwam met een idee, dat nog helemaal vorm moest gaan krijgen, naar Reto. Het was voor mij een heel proces dat door Remco en Roberth op een fantastische manier is ondersteund. Afstemmend op wat bij mij past. Heel knap gedaan!'

 

 

 

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.