Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Met Olsec nu duidelijk herkenbaar

Gepubliceerd op donderdag 11 april 2019 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Met Olsec nu duidelijk herkenbaar

Alles veilig. All secure. All sec. Oeps...maar er zijn al zoveel bedrijven die zo heten. Dus het werd Olsec. Gewoon op z'n fonetisch. Waarom ook niet? Ron de Bruin, die in het dagelijks leven particulieren en bedrijven helpt aan professionele camera beveiligingssystemen en meer, klopte onlangs bij ons aan voor een nieuwe website. Die nieuwe website ging vandaag de lucht in en onderstreept voor Ron een nieuwe start.

De start van Olsec. In dit bedrijf zet hij meer dan 20 jaar ervaring in om wie dat behoeft 'Ol sec' te maken.

Vertaling wens

Kort, helder, krachtig, modern en snel. Deze woorden omschrijven Ron die in zijn chocolade bruine busje met rode velgen door het land rijdt om particulieren en bedrijven te beveiligen tegen zaken als vandalisme, overlast, vernieling of inbraak. Dat zijn ook de woorden die hij in de mond neemt als hij omschrijft wat hij wil dat zijn nieuwe website uitstraalt. We hebben een poging gedaan die wens te vertalen.

Goede vindbaarheid

De samenwerking met Ron, met wie we vaak sparren op IT-vlak, was leuk. Hij had behoefte aan een duidelijk eigen en herkenbare stijl. Eigenlijk stap voor stap hebben we een 'corporate identity' voor hem opgebouwd. Samen dachten we een nieuw logo uit, visitekaartje, briefpapier en aanverwante zaken. Klap op de vuurpijl was de website. Wij zijn van mening dat Ron met Olsec nu tussen zijn concurrerende collega's uitspringt. In de fysieke en in de digitale wereld is Ron met zijn bedrijf Olsec nu goed vindbaar. We wensen hem veel succes.

www.olsec.nl

Ron de Bruin - Eigenaar Olsec

'Het is dan zover, klaar voor de toekomst met een nieuwe naam met bijbehorend logo en huisstijl! Samen met het team van Reto is dit aardig goed gelukt. Het begon met het idee voor een nieuwe website en huisstijl. Eenmaal daarmee bezig bleek dat de bedrijfsnaam ook niet helemaal paste in het nieuwe plaatje en ideeën. Kortom, een weekend zitten en brainstormen….met als resultaat een nieuwe naam: Olsec. Daar konden we mee verder. Reto is een jong, modern en verfrissend bedrijf met kennis en kunde, professioneel en er wordt goed meegedacht. Olsec proost op een mooie samenwerking.'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.