Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Reto op shirts van voetballers SO Soest

Gepubliceerd op zondag 20 januari 2019 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Reto op shirts van voetballers SO Soest

Heb je het al gespot? Op de shirts van voetballers van de grootste voetbalvereniging van Soest prijkt sinds heden groot onze bedrijfsnaam. Vandaag tekende onze chief Remco de Hiep samen met zijn zoon Harvey (ook enthousiast supporter bij SO Soest) het subsponsorcontract dat Reto Internetburo aan SO Soest verbindt. Voorzitter Ries de Jong en vice voorzitter Michiel Heijmans zetten eveneens hun krabbel.

En zo wordt voortgang gegeven aan een samenwerking die al even geleden gestart werd. Waar Reto al de inschrijvingen voor het jaarlijkse voetbalkamp had geautomatiseerd, is Reto ook vendelier en dus subsponsor geworden.

Website So Soest

Natuurlijk vonden wij dat daar ook een volledig nieuwe clubwebsite bij hoort. Die ging in september 2017 de lucht in. Een website die op alle maten beeldschermen (van smartphone tot tablets en grote computers) goed wordt weergegeven. Een waardevolle uitbreiding aangezien er nu vele speelschema’s, standen, afgelastingen en uitslagen voor elk team op de website bekeken kunnen worden. Elke team heeft nu ook een eigen teampagina. Dagelijks worden er via het door Reto ontworpen contentbeheersysteem Buildix door vrijwilligers aankondigingen gedaan en nieuwe berichten geplaatst met uiteenlopende thema’s, van succesverhalen tot 'het team van de week.'  Voor de wedstrijdprogramma's, standen en uitslagen is er een volledige automatische live datakoppeling gemaakt met de KNVB (KnvbDataservice / Club.Dataservice van Sportlink). In 2018 werd de website maar liefst meer dan 200.000 keer aangeklikt. Dat is gemiddeld 550 bezoekers elke dag! De website ondersteept de levendigheid van de mooie Soester club met meer dan 1100 leden.

Ingelijst shirt

Niet alleen op de velden van Soest kun je de mooie shirts met onze bedrijfsnaam spotten, ook in ons pand aan de Nieuwegracht 13 hangt nu een mooi ingelijst exemplaar (dat we vandaag uitgereikt hebben gekregen) aan de muur. Komen jullie het shirt gauw bewonderen?

Lees ook wat SO Soest schijft over de samenwerking:

Foto's: Jan Frommink


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.