Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Wie zaait, zal oogsten

Gepubliceerd op vrijdag 26 april 2019 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

Wie zaait, zal oogsten

Als alle bomen en struiken weer uitlopen, kunnen hoveniers vaak veel werk verwachten. Hoe prettig is het als je website op orde is, én goed vindbaar tussen die van 'conculega's'? Dat is precies wat Maurus Hardeveld Kleuver van het Soester bedrijf HK Groen gedacht moet hebben. Hij klopte bij ons aan voor een nieuwe website.

Website

De mannen van Reto hebben precies dáár hun uitdaging in gevonden. We hebben voor HK Groen een website neergezet die opvalt, helder en overzichtelijk de benodigde informatie verschaft en die goed toegankelijk is. Inhoudelijk stond de website al. Maurus en zijn team weten zich in hun teksten te onderscheiden. Vooral door passie voor de natuur door te laten klinken, blijk te geven van een goed oog voor de diverse wensen van de potentiële klant en op oprechte doch bescheiden wijze vakbekwaamheid te tonen. We hebben de nieuwe website van HK Groen dan ook vooral op grafisch en technisch vlak een 'upgrade' gegeven. De site oogt weer fris en helder. Passend bij de uitstraling van HK Groen.

Flyer

Als je dan met elkaar toch al zo vormgevingstechnisch bezig bent, waarom dan niet meteen nog even een flyer ontwerpen? Geheel in lijn van de website, hebben we de flyer vorm gegeven.

Reto VoIp

Ook hebben we voor HK Groen Reto VoIP verzorgd, oftewel een zakelijk nummer geregeld, één van onze nieuwste diensten. Een Reto VoIP nummer is een bedrijfsnummer, in dit geval een 035-nummer, met professionele uitstraling. Collega's kunnen met hun mobiele telefoons bij het inkomende telefoonverkeer via dat zakelijk nummer. Ook kunnen ze via dat zakelijk nummer bellen. We horen goede commentaren terug van HK Groen. En de flyer en nieuwe website geven meteen veel bekendheid aan het nieuwe nummer.

We wensen de tuinspecialisten van HK Groen veel voorspoed. Wie zaait, zal oogsten.

Check:

www.hkgroen.nl

Anne-Marie van den Heuvel van HK Groen:

'Wij zijn erg blij met de nieuwe uitstraling van onze website. Fris groen, net als de jonge blaadjes buiten! De samenwerking met Reto verliep vlot en duidelijk, meteen vanaf het eerste moment. Goede ideeën, handige tips! Er is direct actie ondernomen en dat was maar goed ook, want onze oude website was eerder uit de lucht dan we dachten, dus de nieuwe kon er meteen op. Onze bestaande teksten zijn goed onder de loep genomen door Peter van ‘Woordvaardig’. Verder kunnen we zelf heel eenvoudig heel veel doen zoals mooie foto’s van projecten plaatsen en teksten toevoegen, het is een zeer gebruikersvriendelijke website. Het contactformulier wordt goed gebruikt, dat betekent dat we goed vindbaar zijn, en dat is natuurlijk wat je wil bereiken met een website! Wat ook handig is, is ons nieuwe, professionele telefoonnummer. Reto VoIP, gewoon via internet met een appje op onze mobiele telefoons. Wij hebben gekozen voor een ‘035-nummer’ voor een binding met de regio waarin we werken. En als klap op de vuurpijl een mooie nieuwe folder! Bedankt Reto!!'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.