Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Efficiënt werken met Qlimato via zakelijke chat

Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2019 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Efficiënt werken met Qlimato via zakelijke chat

Vandaag ging Qlimato.nl de lucht in. Een site waar we trots op zijn, met mooie technische snufjes waar we onze creativiteit goed in kwijt konden. De ideeën voor de vormgeving kwamen van een door Qlimato ingeschakeld reclamebureau. Wij realiseerden deze en zetten ze om naar een goed werkende, mooie bedrijfswebsite (met productoverzicht) die ook nog eens 'responsive' werkt. 

Met een brochure van alle verschillende producten en een ontwerp voor het design in de hand, gingen we aan de slag. Qlimato is een bedrijf dat zich inzet voor een gezond en veilig binnenklimaat in huizen, kantoren en andere gebouwen aan de hand van de juiste ventilatie. We zijn er zelf ook een stuk wijzer van geworden. Van geluiddempende ventilatieslangen tot geïsoleerde en ongeïsoleerde ventilatieslangen; we hebben het allemaal voorbij zien komen en voor de bedrijfswebsite netjes gecategoriseerd, zodat de gebruiker snel en gemakkelijk zijn weg kan vinden.

Samenwerking in Teams

Mooi aan de samenwerking met Qlimato was de communicatie via Teams. Binnen Reto maken wij sinds kort gebruik van de nieuwe zakelijke chatdienst van Microsoft dat geïntegreerd is met Office 365. De dienst maakt het mogelijk om nog efficiënter samen te werken in Teams. Niet alleen intern, maar ook met externen. Teams is onder andere overal en op alle apparaten (dus ook vliegensvlug) met elkaar communiceren. Met Teams heb je praktisch (en gekanaliseerd) alle informatie bij elkaar. En Teams is nog heel veel meer. Wij zijn enthousiast. En de samenwerking met Qlimato, ook via Teams, heeft ons alleen maar enthousiaster gemaakt.

Neem anders zelf een kijkje op www.qlimato.nl.

Jelmer Hoekstra - Qlimato:

'Aan de hand van Microsoft ‘Teams’ konden we samen onze wensen snel verwerken. Bijna dagelijks was er contact via Teams en werden onze wensen dezelfde dag nog door Reto verwerkt. Dit werkte voor ons erg prettig en efficiënt. Wij zijn blij met de fijne samenwerking en trots op het resultaat wat we samen hebben neergezet. Een mooi vormgegeven website na zeer goede service.'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.