Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Lange toekomst voor geschiedenis van Soest

Gepubliceerd op dinsdag 9 april 2019 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Lange toekomst voor geschiedenis van Soest

Wie in de geschiedenis van Soest wil duiken, kan heel snel aan zijn informatie komen. Wist je dat? In de trein onderzoek doen naar een bepaald onderwerp vanaf een mobiele telefoon? Of thuis lekker op de bank met de voetjes omhoog lezen of horen over onderwerpen van interesse via een notebook? Check dan eens de sites www.verdwenensoest.nl of www.hvsoest.nl. Wij hebben de beider sites voorzien van een compleet nieuwe eigentijdse 'corporate identity' met knipoog naar de historie. De twee sites van de Historische Vereniging Soest zijn zo nog meer met elkaar verbonden.

Probeer het eens uit. Zoek bijvoorbeeld op 'Koninginnelaan' op Verdwenensoest.nl en je krijgt in de hits ook meteen de luisterfragmenten die op hvsoest.nl te vinden zijn. De zoeker krijgt een super compleet beeld van alle informatie die beschikbaar is over een bepaald onderwerp.

Historie eigentijds

Historie saai? Niet als je kijkt naar de websites van de Soester historische vereniging. De sites hebben we een eigentijdse uitstraling gegeven. Ook technisch voldoen verdwenensoest.nl en hvsoest.nl weer aan alle (privacy)eisen die vandaag de dag gesteld worden. Zo kunnen de Soester geschiedeniswebsites nog een lange toekomst tegemoet!

Eenvoudig beheer

De werkgroepen achter de websites over de Soester historie hebben we blij mogen maken met ons content managementbeheersysteem Buildix dat het beheren van de content nu nog gemakkelijker maakt. Buildixⁱ is een modulair opgezet webbased management systeem, waarmee de inhoud van de online-omgeving op internet of het eigen intranet zeer gebruiksvriendelijk kan worden onderhouden, beheerd en gepubliceerd zonder te beschikken over enige technische kennis.

Benieuwd naar de websites? Vind zelf alles uit over de geschiedenis van Soest via www.verdwenensoest.nl of www.hvsoest.nl.

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.