Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Nog meer beleving op Ambachtenmarkt.nl

Gepubliceerd op maandag 18 maart 2019 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Nog meer beleving op Ambachtenmarkt.nl

Eén van de grootste evenementen van het jaar in Soest en wijde omtrek is de Oude Ambachtenmarkt op Hemelvaartsdag. Duizenden bezoekers (sowieso ongeveer de hele bevolking van het Utrechtse dorp maar ook velen van heinde en ver) struinen dan door de mooie oude Kerkebuurt van Soest langs de vele verschillende kramen waarin allerhande ambachtslieden hun waren aan de man brengen.

Bruine bonen met spek

Even terug in de tijd. Desembroden rijzen in de steenovens, de paling rookt in kasten, kantklossers maken hun kunstwerken en de leerlooier laat zien hoe hij leer bewerkt. Voor jong en oud is er van alles te zien, te doen, te beleven. Dans mee met de Boerendansgroep, eet poffers of verse bruine bonen met spek op het Foodplein en verwonder je met je kinderen over de clown die ballonnen in allerhande figuurtjes draait. Het is nog maar een kleine greep uit alles wat er te doen is. Voor de Soesters is de Oude Ambachtenmarkt hét hoogtepunt van het jaar. Een mooi evenement waarmee het dorp al jaren goed op de kaart staat.

Upgrade

Om bezoekers goed te kunnen informeren over alles rondom de ambachtenmarkt, van historie tot bereikbaarheid en informatie over de deelnemers, is een goede website vereist. We hadden de stichting achter de Oude Ambachtenmarkt (die we ook sponsoren) al voorzien van een goede website, nu hebben we voor een upgrade gezorgd. De beleving staat nog meer centraal. Het beeld heeft een grotere plek gekregen, de website is mobiel geschikt gemaakt en AVG-proof (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Daarnaast hebben we een managementtool geïntegreerd waarmee we het voor de organisatie nog makkelijker hebben gemaakt de organisatie  rondom deelnemers en hun ambachtskramen te regelen. Check het snel op www.ambachtenmarktsoest.nl en kom ook op 30 mei. We zien je daar!

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.