Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.
Windhond

Het icoon van duurzaamheid in Soest

Meel van De Windhond bestellen vanuit luie stoel

Gepubliceerd op maandag 25 februari 2019 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Meel van De Windhond bestellen vanuit luie stoel

Pannenkoekenmix bestellen van meel dat nog op ambachtelijke manier gemalen wordt uit koren? Het kan in Soest. Daar draait op zeer regelmatige basis een zogeheten stellingkorenmolen, genaamd De Windhond. Het is dé trots van het dorp op de Utrechtse Heuvelrug.

Vele vrijwilligers zetten zich ervoor in. Vier gediplomeerde molenaars (ook vrijwilligers) laten de molen, met voldoende wind, bij toebeurt draaien en malen dan koren voor de verkoop van de winkel. Dit proces is door bezoekers te bewonderen. Verder worden met veel liefde rondleidingen verzorgd inclusief alle bijbehorende mooie verhalen. En zo nu en dan zijn er maaldemonstraties, bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse Roggefeest als rogge wordt geoogst, gedorst door de Vlegelmutsen en daarna gemalen tot meel. Zo wordt ervoor gezorgd dat de ambachtelijke kennis van het eeuwenoude molenaarsambacht niet verloren gaat.

Windhond.nl 2.0

Om het mooie werk toe te lichten en te promoten dat met de molen verricht wordt, zorgden we jaren terug al voor een website. De site was toe aan een upgrade. Vandaag ging dan ook Windhond.nl 2.0 de lucht in. De site voldoet nu weer helemaal aan de eisen die vandaag de dag gesteld worden, ook op het gebied van privacy en veiligheid. Belangrijk is ook de aparte login voor de vrijwilligers die er gekomen is. Speciaal voor hen is er een apart afgeschermd gedeelte bereid, waar zij allerhande informatie kunnen vinden als roosters, procedures, handleidingen en dergelijke.

Integratie webwinkel

Daarnaast integreerden we de webwinkel van de molen die eerst nog los stond van de site. Ambachtelijk verkregen meel en bloem, bak- en broodmixen en nog andere producten kunnen nu in een handomdraai thuis vanuit de luie stoel besteld worden. Bestellen vanaf de mobiele telefoon, de notebook, de laptop of computer? Het is om het even. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website en -winkel op alle maten beeldschermen zichtbaar en helder wordt weergegeven.

Neem zelf een kijkje en laat je enthousiasmeren voor wat de trots van Soest is en check ook de interessante geschiedenis.

www.windhond.nl

Hans Festen – Bestuurslid Stichting De Windhond

'Wij, de vrijwilligers van De Windhond, weten alles over molens, koren malen en bakken. Echter websites ontwikkelen is een stap te ver. Maar bij Reto Internetburo zijn ze niet alleen specialist, ze denken ook heel goed mee door zich bijna te verplaatsen in al onze activiteiten. Daarnaast zijn wij uiteraard heel blij met hun maatschappelijke betrokkenheid middels hun sponsoring.'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.