Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Proost! Weer 'Bij de Tijd'!

Gepubliceerd op maandag 10 december 2018 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

Proost! Weer 'Bij de Tijd'!

In de afgelopen periode namen we een kijkje in de keuken van restaurant Bij de Tijd. Waarom? De bedrijfsmanager had ons gevraagd om een nieuwe website te ontwerpen. Om een goede indruk te krijgen (en meteen foto’s te maken voor de website) togen we ernaar toe. Het water liep ons niet alleen figuurlijk in de mond, maar ook letterlijk. Wat een bijzonder en dynamisch restaurant!

Gewoon en bijzonder tegelijkertijd. Dat is Bij de Tijd in een 'eierdop ;-)'. Mensen met een beperking, vrijwilligers en anderen (eventueel met afstand tot de arbeidsmarkt) zijn er de 'chefkok'. Ze krijgen er een kans in de keuken en bediening en worden opgeleid tot vakmensen. Verder fungeert het restaurant als spil van de wijk. Zo weten de bewoners van zorginstelling 'Weltevreden' er inmiddels goed de weg, want vijf avonden in de week kunnen zij er genieten van een heerlijk dagmenu. Maar ook is er MamaCafé, inloopspreekuur van één van de wethouders van het Utrechtse dorp, worden er diverse wijkactiviteiten georganiseerd, is er een Spelotheek en vele bedrijven (zoals RIVM, Gemeente De Bilt, Rijkswaterstaat) plannen er hun werkoverleg (en nog veel meer activiteiten). Genoeg te beleven dus!

Reto sausje

Je kunt bij Bij de Tijd ook gewoon lekker lunchen en dineren. De keuken is internationaal en de kaart wisselt per seizoen. De gerechten 'a la carte' zijn heerlijk en creatief. Voor hele schappelijke prijzen kan worden genoten van meerdere gangen. De kruiden komen veelal uit eigen tuin en veel van gebruikte producten zijn biologisch en van lokale leveranciers. Voor dit 'gewoon bijzondere' restaurant hebben wij de website aangepakt. De oude website was niet meer 'Bij de Tijd';). Wij hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe site weer 'meedoet aan tafel,' stabiel is, goed te onderhouden, veilig en toekomstproof. 'Verandering van spijs doet eten,' weten ze Bij de Tijd als geen ander. Dat geldt natuurlijk ook voor een andere aanpak van de website. Voor bezoekers is de site vertrouwd gebleven, toch zal de kritische kijker ontdekken dat er een Reto-sausje overheen is gegaan. De vormgeving, teksten en beeld hebben een 'upgrade' gehad. We blijven voorlopig nog even betrokken om de website 'bij de tijd' te hóuden zodat het Biltse restaurant zich kan concentreren op alle mooie activiteiten en de zorg dat niemand een moment de hond in de pot zal vinden.

Proost

We zeggen: 'proost!' Opdat de tafel van Bij de Tijd eer zal worden blijven aangedaan, en we hopen dat de site daaraan een bijdrage mag leveren. Check:

www.restaurantbijdetijd.nl

Ed Bandsma – Bedrijfsmanager restaurant Bij de Tijd:

'We zijn er erg blij met de snelheid waarmee de nieuwe website door Reto is mogelijk gemaakt. Binnen een week was de nieuwe site online. Onder andere de professionele foto’s die verzorgd zijn door Reto maken dat de site er goed uitziet. Het platform Buildix waarmee we zelf de de website kunnen beheren geeft veel vrijheid om naar eigen idee aanpassingen te doen. Het werkt ook gemakkelijk. Dat is echt een pré, want bij restaurant Bij de Tijd gebeurt veel. Zo moeten bijvoorbeeld nogal eens specials en menu's worden aangepast. Met de nieuwe site zijn wij ook beter vindbaar op zoekmachine Google. Ik dank het team voor de samenwerking, support en blijvende ondersteuning.'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.