Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Kerst bij Reto

Kerst bij Reto!

Kerstgroet

Gepubliceerd op maandag 24 december 2018 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

Kerstgroet

Voor we met z'n allen gezellig rond de kerstboom gaan zitten en aan het proosten slaan, nog even een blog vanuit Reto. Zo vlak voordat het kerstfeest begint, is het een mooi moment om iedereen hele gezellige dagen en alvast een heel gelukkig nieuw jaar toe wensen. Bedankt voor alle ondernemers, verenigingen en organisaties met wie we het afgelopen jaar hebben mogen sparren onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We hebben unieke kijkjes gekregen in de keuken van andere bedrijven. Wat was het inspirerend!

Glazen bol

Bedankt ook iedereen voor wie we een nieuwe website hebben mogen maken of de website naar een hoger niveau mochten tillen. En alle anderen die we hebben mogen helpen met verschillende internetdiensten. Mede door jullie sluiten we 2018 met een goed gevoel af en voorzien we tevens een mooi 2019. Dat heeft dus niets te maken met in een 'glazen bol' kijken. Over paranormale gaven beschikken we niet. Wél heeft het iets van doen met dat prettige gevoel dat je krijgt als een nostalgisch tafereeltje verschijnt zodra je een sneeuwbol (zie onze foto) schudt. Zo voelen we ons. Dankbaar voor het afgelopen jaar en we kijken met een hoopvolle blik vooruit.

Buildix Caren

Graag delen we even kort wat zaken waar we trots op zijn van het afgelopen jaar. De vele nieuwe klanten in even zoveel verschillende branches die we hebben mogen verwelkomen bijvoorbeeld. Super! Maar ook het nieuwe Buildix met de mooie naam Caren dat we dit jaar hebben uitgerold. Het webbased managementbeheersysteem waarmee onder andere de content op websites kan worden beheerd, is zeer enthousiast ontvangen. We hebben het bijhouden en updaten van websites en -shops nu nog gebruiksvriendelijker kunnen maken met de versie Caren van Buildix!

Gebiedsprofiel

Verder hebben we een nieuw framework ontworpen om websites nog sneller te kunnen voorzien van updates. Zo hebben onze klanten verzekerd snelle, stabiele websites die toekomstproof zijn. Tof was het dan ook dat we voor flink wat ondernemers hun website mochten upgraden naar een 2.0. Zo hebben we veel bedrijven weer 'toekomstproof' kunnen maken. Mooi om te melden is ook het Gebiedsprofiel dat we ontwikkeld hebben. Een 'tool' waarmee bedrijven klant- en gebiedsanalyses kunnen maken aan de hand van datarecords, postcodes, BAG-registratie, bonbedragen en CBS statistieken. Voor een aantal grote bedrijven hebben we de 'tool' al mogen inbouwen. Een klus op ons lijf geschreven: we houden van 'stoeien' met miljoenen datagegevens.

Verbouwing

Als we dan nog een punt mogen noemen waar we trots op zijn (naast nieuwe medewerkers, nieuw social-media beleid, nieuwe administratie en nog heel veel meer), dan moet zeker de verbouwing worden genoemd. Dat was een hoogtepunt. In een paar maanden kreeg de eerste verdieping een totale metamorfose, en sindsdien zitten we er über hip bij. We nodigen u uit om het zelf te komen bekijken in 2019. Van harte welkom. We serveren er een heerlijk kopje koffie bij.

Fijne dagen en tot snel! :-D

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.