Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Bridge 2 Cross

Koud (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)...

Wij noemen het super cool!

Op avontuur met Bart Eigenhuis

Gepubliceerd op zaterdag 25 november 2017 in Algemeen

Op avontuur met Bart Eigenhuis

Wij doen vaak zaken met organisaties en bedrijven. Hoe leuk was het om aan de slag te gaan mét en vóór Wim Hof instructeur, Adem & Koude trainer, ultra-trailrunner, motivator, avonturier, oud-commando maar bovenal ondernemer Bart Eigenhuis.

Bart (50) is een Soester die vele dorpelingen onderhand wel kennen. Is het niet vanwege zijn mateloze enthousiasme voor een heleboel zaken, dan wel vanwege de bijzondere uitdagingen die hij aangaat. In zeven dagen 254 kilometer lopen door de Braziliaanse jungle, de Marathon van Rotterdam uitlopen met minimale voorbereiding en 22 graden Celsius of het startschot geven van een sponsorloop op een Soester basisschool vanuit een ijsbad; Bart schuwt werkelijk niets.

Oorspronkelijk runt Bart het succesvolle bedrijf Eigenhuis Keukens. Inmiddels loopt dat zo goed, dat hij meer tijd heeft voor zijn werkelijke passie. Uitdagingen aangaan (veelal sportieve) en dromen najagen. Eén van zijn dromen is om anderen te motiveren hetzelfde te doen. ‘A bridge never crossed, is a life never lived,’ aldus Bart. Ooit volgde hij een cursus bij Wim Hofman, ook wel bekend als The Iceman. Tegenwoordig zweert hij erbij en verzorgt hij als gecertificeerd instructeur adem- en koudetrainingen. Hij besmette onze 'eindbaas' (Remco de Hiep, Reto) al. Tien weken lang dompelde hij zich op de vroege vrijdagmorgen, onder de deskundige begeleiding van Bart, onder in een ijsbad. We zien de chef sindsdien fitter dan fit naar het werk komen.

Avonturier Bart wil daar meer van. Hij biedt zichzelf aan via zijn nieuwe bedrijf Bridge 2 Cross. Doel? Anderen motiveren het beste rendement uit zichzelf te halen. Workshops, teambuilding, cursussen; Bart levert een pakket op maat voor particulieren, en voor organisaties en bedrijven. Bart weet als geen ander wat het betekent om een bedrijf te leiden, beslissingen te nemen, successen te vieren, tegenslagen te krijgen en vast te zitten in een vicieuze cirkel van de dagelijkse beslommeringen.

Op de website die wij in nauwe samenwerking met hem maakten, prijst hij helder en overzichtelijk zijn diensten aan. Wie een kijkje neemt, leert de bekende Soester echt kennen. Ook ontwikkelden we voor hem een complete huisstijl. Van fotografie tot visitekaartjes, briefpapier en overige mediadragers; Bart is helemaal klaar voor zijn allernieuwste uitdaging!

Bekijk zelf hoe met hulp van Bart meer controle kan worden verkregen over stress en de mentale en fysieke gezondheid op de website:

www.bridge2cross.nl


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.