Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Grotere visvijver voor GlobalFishing

Gepubliceerd op woensdag 5 december 2018 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

Grotere visvijver voor GlobalFishing

In Soest zetelt het bedrijf GlobalFishing. Je had er misschien nog nooit van gehoord, maar dit bedrijf maakt specifieke voerboten. Dat zijn boten die de kans op het vangen van veel vis vergroten ondermeer door het aas en de lijn van de vis mee te nemen naar de gewenste plek op het water.

Hét bedrijf voor onder andere sportvissers dus. De boot die wordt bestuurd met behulp van een zender, is zo uitgerust dat onder andere tot zo’n 500 meter het bodemverloop van het water in kaart kan worden gebracht en vaak kan de visser op het scherm ook zien waar de vissen zich bevinden.

Feesten én vissen

Door ons werk komen we met heel veel verschillende ondernemers in aanraking. De gepassioneerde ondernemers van GlobalFishing zijn zelf ook fanatiek vissers. Zo zegt één van de medewerkers: "Als ik niet aan het feesten ben, ben ik aan het vissen." En z'n voerboten aan het verkopen natuurlijk. Wat was het leuk om met hen aan het werk te gaan voor een nieuwe website. Een verouderde webwinkel (www.navigatorbaitboat.com) en oude informerende site (www.globalfishing.com) moesten samen worden gebracht. Logisch natuurlijk. Als je het je digitale bezoeker zo gemakkelijk mogelijk wil maken, dan zorg je ervoor dat weinig handelingen nodig zijn om alles te kunnen doen wat hij wil doen, inclusief het eventueel bestellen van het aangeboden product. Via beide webadressen kom je nu dus op dezelfde website uit. GlobalFishing had voor ons een aardig wensenlijstje. Hier hebben wij veel plezier aan beleefd. We mochten voor dit bedrijf echt maatwerk leveren.

Aan de hand

Hoe dat maatwerk eruit ziet. Even in het kort. We hebben het bestellen van een voerboot bijvoorbeeld, nu wel heel gemakkelijk gemaakt. Aan de hand van een helder menu wordt de bezoeker van www.globalfishing.eu bij de hand genomen. GlobalFishing distribueert en produceert ‘The Navigator’ en ‘The Maverick’. De productie en verkoop worden geleid door GlobalFishing die tevens zowel de Navigator als de Maverick heeft ontworpen. Naast deze lijn voerboten worden ook diverse accessoires zoals losse componenten en Fishfinders aangeboden. Een gepersonaliseerde voerboot bedrukken? Er zijn meerdere mogelijkheden. Wat voor kleur licht voor de drukschakelaar? Welke accu? Het soort zoeklicht. Met naam of zonder naam? Het soort materiaal ? Op de website wordt de gebruiker door alle mogelijkheden geloodst met heldere plaatjes (verzorgd door onze eigen fotograaf die alle onderdelen vastlegde) en krijgt vervolgens een duidelijk prijskaartje gepresenteerd. Van het samenstellen van producten tot het online winkelen (via I-Deal) en alles wat er nog meer bij komt kijken: Reto dacht zowel de techniek als de workflow uit. De website is tevens oproepbaar in drie verschillende talen. Globalfishing is er helemaal klaar voor om in een nog grotere vijver te gaan vissen. Check het zelf op:

www.globalfishing.eu of www.navigatorbaitboat.com

Robert Scheven – mede-eigenaar Global Fishing:

“Reto biedt niet alleen een website, maar meteen een heel totaalpakket. Fijn vonden we dat snel geschakeld werd, logisch werd meegedacht en dat er veel flexibiliteit was. Top.”

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.