Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Website VV Hees: mooi visitekaartje

Gepubliceerd op zaterdag 18 november 2017 in Algemeen

Ongeveer 1 minuut lezen

Website VV Hees: mooi visitekaartje

Alles regelen in eigen dorp. Dat is vaak een pré voor bedrijven in Soest om met Reto Internetburo in zee te gaan. Zo wilde Voetbal Vereniging Hees aan de Verlengde Oude Utrechtseweg 2a (VV Hees) wel met ons aan de bak. Een nieuwe website was nodig. Deze moest meer efficiënt en eigentijds zijn, want zo is de gedachte; ‘Een aantrekkelijke website, is een mooi visitekaartje.’

Inmiddels is de nieuwe website online. Bijzonder is de koppeling die we gemaakt hebben met Sportlink, de centrale database van de KNVB waarop onder andere wedstrijdprogramma's, standen en uitslagen  van het Nederlandse amateurvoetbal te vinden zijn. Dat scheelt de vrijwilligers van de club een hoop extra onderhoud. Deze informatie wordt nu automatisch op de site ge-updated. Wat wil je nog meer?

Verder heeft VV Hees eigen beheeraccounts gekregen om de website te beheren via ons eigen Buildix-platform. Met groot gemak houden de vrijwilligers van de club de site nu actueel. Het laatste nieuws is tegenwoordig weer echt ‘heet’ op de site. Wie af en toe de website bezoekt, is altijd op de hoogte van wat er speelt of gespeeld heeft en wat er aanstaande is. Wij vinden het mooi om onze internetdiensten te verlenen aan verenigingen als VV Hees. Het lokale aspect is natuurlijk de ideale basis om samen wat moois neer te zetten!

www.vv-hees.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.