Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Reto ontwerpt verzamelboek voetbalplaatjes Jumbo

Gepubliceerd op dinsdag 13 november 2018 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Reto ontwerpt verzamelboek voetbalplaatjes Jumbo

Vanaf morgen is het weer dringen geblazen bij Jumbo. Dan start de nieuwe spaaractie van de Soester supermarkt. Ditmaal komt het onderwerp wel heel dichtbij. De voetballers (groot en klein) van voetbalclub SO Soest staan namelijk centraal.

So Soest heeft meer dan 1100 leden. De voetbalplaatjes zullen voor velen dan ook zeker een feest van herkenning zijn. Bijna elke Soester kent wel iemand bij de club. 848 plaatjes kunnen worden gespaard. Bij elke 10 euro aan boodschappen zijn 7 'Voetbalhelden van Soest' in een zakje te verkrijgen. Dat wordt rennen om het verzamelboek zo snel mogelijk vol te krijgen. Spaarders hebben tot 22 januari 2019. Rondom de actie worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Van ruilmiddagen tot prijsvragen. De actie wordt morgen letterlijk 'afgetrapt' met een voetbalwedstrijd op een mini-veld voor de supermarkt op Soest-Zuid.

Perfecte uitvoering

Wij van Reto vonden het een feest om in nauwe samenwerking met vrijwilligers van SO Soest het spaarboek te ontwerpen, en verschillende posters en banners. In de afgelopen paar maanden is veel werk verzet. Veel leden zijn op de foto gezet. Dat niet alleen. Ook spelmomenten, tenues en andere details zijn minutieus vastgelegd om een goede sfeer te kunnen weergeven van de Soester club. Een fotograaf en vrijwilliger van SO Soest, Jan Frommink en Paul Smit en grafisch vormgever Roberth van Reto zijn vervolgens achter één van de pc’s van het Internetburo gekropen en hebben met al het verzameld materiaal (foto’s, teksten, advertenties en sponsoren) het spaarboek gemaakt. ,,Waarom bij Reto?”, aldus Paul Smit. Daar kan hij kort over zijn. ,,Ik ken grafisch vormgever Roberth van Reto goed. Ik wist dat het dan goed zou komen. Wij vertelden wat we wilden en bij Reto werd het perfect uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat.”

Prachtig collectors-item

Ook Marien Koene, één van de kartrekkers vanuit SO Soest is enthousiast. ,,Het is echt mooi geworden. We hebben zin in de actieperiode. Voor ons als betrokkenen bij SO Soest, is dit verzamelboek natuurlijk eveneens een prachtig collectors-item voor later. In 2030 terugzien hoe je er in 2018 uitzag, met wie je speelde en hoe het er toen aan toeging…mooi toch?”

Bij Jumbo Soest staan de dranghekken in de vorm van een voetbaldoel al klaar achter de kassa's. Arnaud van de Graaf, eigenaar van de Jumbo: ,,Ontzettend leuk om dit samen te doen met de grootste voetbalvereniging van Soest. Het verzamelalbum dat door Reto is ontworpen is ook weer fantastisch. We zijn er klaar voor en hebben er veel zin in."

Wij van Reto ook. Wij hebben het verzamelalbum al in huis en gaan 'zeker te weten' ook sparen de komende tijd. Tot ziens in de Jumbo dus!


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.