Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

'Van de maan naar de aarde kijken' met Optimum

Gepubliceerd op woensdag 31 oktober 2018 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

'Van de maan naar de aarde kijken' met Optimum

Vandaag is Nederland weer een website rijker: www.optimumbm.nl ging de lucht in. Een site voor het bedrijf Optimum uit Soest van ondernemer Barend de Zoete. Vandaag een kort interviewtje met onze 'chief' Remco de Hiep. Hij geeft een kijkje achter de schermen bij het maken van deze website.

Hoe ben je in contact gekomen met Barend?

,,We kennen Barend van zijn maandelijkse bezoeken aan ons, nu alweer een paar jaar. Hij adviseert ons bij ons beleid. Af en toe krijgen we een standje van hem, bijvoorbeeld als hij vindt dat we iets niet slim genoeg aanpakken. Onlangs wezen we hém erop, dat hij nog géén website heeft! Dat kan toch niet?"

Wat inspireert je aan hem?

,,Zijn kennis en ervaring voel je. Daarnaast weet hij je goed scherp te houden. Het is een fijne sparringspartner waar je graag je vertrouwen aan geeft."

Hoe kon jij als jonge ondernemer iets voor hem betekenen?

,,Wij konden hém iets laten zien van de technische mogelijkheden van vandaag waarmee je je kunt presenteren. Leuke technische 'geintjes' voor op de website bijvoorbeeld, het belang van social media, enzovoorts. Het onderwerp, financiële zaken, heeft wellicht een wat saai en stoffig imago. Dat hebben we er een beetje vanaf geschud."

Kun je iets vertellen over zijn nieuwe website?

,,We hebben een nieuw logo ontworpen en een complete huisstijl, waaronder visitekaartje, briefpapier enzovoorts, voor hem uitgedacht. Het Optimummodel, een model dat hij zelf ontwikkelde en dat de basis vormt voor zijn financiële advies, hebben wij er grafisch in verbeeld. Op de website hebben we dit model interactief gemaakt, zodat met een paar klikken helder wordt wat het succesvolle model inhoudt."

En wat houdt dat model dan in?

,,Het door hem zelf ontwikkelde Optimummodel helpt ondernemers op weg om hun bedrijven te laten groeien in ontwikkeling en resultaten. Ondernemen is nog niet altijd even simpel. Een groot succes is soms meer uitzondering dan regel. Dat kan verlammen. Volgens Barend is de wereld echter meer maakbaar dan je denkt. Met zijn Optimummodel brengt hij overzicht op de eigen onderneming, daarnaast geeft het een compleet beeld van wat behouden kan worden en wat verbeterd moet worden. Je bedrijf wordt als het ware doorgelicht. Met een actuele 'bedrijfsfoto' wordt vervolgens een plan uitgezet voor de komende drie jaar. Onder andere met maandelijkse sparringssessies wordt een ondernemer door hem getraind en ontwikkeld. Je leert als het ware van de maan naar de aarde te kijken. Zelf ben ik erg blij met de aanvulling van Barend op mijn bedrijf.

Blij dus dat je iets terug hebt kunnen doen?

,,Ja zeker. Barend de Zoete heeft een upgrade gehad wat betreft uitstraling."

www.optimumbm.nl

Barend de Zoete - Eigenaar Optimum Business Management B.V

,,De site is in nauwe samenwerking tot stand gekomen. Hierbij bracht Reto niet alleen het framework en de techniek in. Reto heeft een echte drive getoond om functioneel de match te maken met de business van de onderneming en heeft veel creativiteit ingebracht. Het is een prachtige website geworden en het is een professionele mijlpaal in het 5 jarig bestaan van Optimum!”

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.