Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Lijf & Visie 2.0

Gepubliceerd op donderdag 1 november 2018 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

Lijf & Visie 2.0

De neus vooruit. Beide voeten stevig op de grond. Bewust van de goede houding. Al maar in beweging. Als je een bedrijf als een mens kon omschrijven, dan zouden we nu Lijf & Visie beschreven hebben.

Lijf & Visie is een vooruitstrevend centrum dat meerdere fysiotherapeutische specialismen en aanvullende diensten in het genre sport en leefstijl aanbiedt. En je kunt er terecht voor medisch specialistische revalidatie. Het heeft locaties (met elk zijn eigen expertise en aanbod van behandelingen) in Midden Nederland, regio Amsterdam en regio Noord-Holland-Noord.

Upgrade

Nog maar drie jaar geleden leverden we naar volle tevredenheid een nieuwe website voor Lijf & Visie af. Dat het bedrijf volop in ontwikkeling is, laat zich afmeten aan het feit dat de eigenaren nu alweer bij ons aankloppen voor een upgrade. Er is inmiddels een tweetal revalidatiecentra (volledige praktijk en personeel) overgenomen in Amsterdam en Schagen. De ontwikkelingen gaan als een speer. Tijd voor website 2.0 dus!

Huisstijl

Een projectgroep (vanuit Lijf & Visie en Reto) werd opgetuigd om dé website neer te zetten die past bij het moderne bedrijf dat zijn zaakjes goed op orde heeft en goed nadenkt over hoe het zich wil presenteren. Dat is gelukt. Wie Lijf & Visie kent, zal zeker de huisstijl van het bedrijf herkennen in de sfeer van website 2.0. De jongens van Reto waren ook heel blij dat ze konden knutselen aan wat hippe design tools. Kijk bijvoorbeeld eens bij de wachttijden onder het tabblad Revalidatie. In Buildix kunnen de contentbeheerders vanuit Lijf & Visie aan de hand van het invoeren van specifieke data in beeld inzichtelijk maken wat de wachttijd is. Een mooi en praktisch snufje. Daarnaast voldoet website 2.0 weer helemaal aan de huidige veiligheidsnormen en de nieuwe AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).

Narrowcasting

In de komende periode zullen we de verschillende centra van Lijf & Visie ook gaan voorzien van narrowcasting. In alle vestigingen komen beeldschermen te hangen waarop bezoekers worden geïnformeerd over allerhande zaken. Medewerkers van Lijf & Visie stellen zichzelf hier bijvoorbeeld op voor, ook wordt het laatste nieuws vanuit het bedrijf op deze schermen gedeeld. Niet alleen interessant voor de bezoekers, ook voor het personeel van de verschillende locaties dat elkaar nog niet zo goed kent. De komende maanden blijven we website 2.0 in nauwe samenwerking doorontwikkelen. Lijf & Visie groeit gestaag door; wij bewegen mee. Met de neus vooruit, voeten stevig op de grond en bewust van de goede houding.

Check:

www.lijfenvisie.nl

Stefanie Teitsma-Prins - Pr en Marketingmedewerker bij Lijf & Visie

,,Reto heeft een strakke, gave en zeer functionele website opgeleverd. Dankzij de betrokkenheid van de medewerkers van Reto, snelheid van processen en vakkennis is het eindresultaat prachtig. Loopt mobiel ook helemaal super. Lijf & Visie proost op een mooie samenwerking”

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.