Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Reto bijt zich vast in website Daphoogstraten.nl

Gepubliceerd op donderdag 1 november 2018 in Algemeen

Ongeveer 3 minuten lezen

Reto bijt zich vast in website Daphoogstraten.nl

Op een donderdagmiddag klinkt geblaf. We krijgen bezoek van twee honden. Ze zijn niet verdwaald, ze worden begeleid door hun baasje Thalitha Hoogstraten. Een bevlogen dierenarts. Ze komt honderuit pratend binnen. Ze vertelt over haar paarden. Een voorval met een kat onlangs in haar praktijk. Over de plannen voor haar praktijk aan de Koningsweg 2-22 in Soest. Thalitha jaagt haar dromen na. Ze wil nu ook een mooie, professionele en praktische website. Website 2.0 moet het nieuwe begin van de praktijk nog eens extra onderstrepen.

Als klein meisje wist Thalitha het al. In haar leven zouden dieren centraal komen te staan. Opgegroeid in een gezin met honden, cavia's, konijnen en vogels kon dat ook niet anders. Sinds 2010 runt ze een eigen dierenartsenpraktijk aan de Ereprijsstraat 23 in Soest. Ze nam deze over van voorgangster Elske Klein. ,,Na acht jaar groeide de praktijk uit zijn jasje," vertelt Thalitha die haar honden over de koppen aait, ,,Daarom zijn we vanaf 15 mei dit jaar met het team verhuisd naar een groter pand op de Koningsweg 2-22 in Soest. Er kwam meteen ruimte om ook dierenkliniek Soestdijk over te nemen. Nu we in een veel ruimer pand zitten, kunnen we ons meer gaan toespitsen op de tweedelijns diergeneeskunde. Een droom van mij. We ontwikkelen ons steeds meer tot een klein Dierenziekenhuis waarin we naast de standaard diensten als vaccinatie, gezondheidschecks en sterilisatie nu ook steeds meer specialistische zorg kunnen bieden als bloedonderzoek, röntgenologie, chirurgie en gebitsbehandelingen. Zo hoeven we onze patiënten steeds minder door te sturen en blijft de zorg vertrouwd, persoonlijk en dus ook dichtbij. Gaaf toch?" Haar honden blaffen bevestigend.

Dier centraal

Wij beamen dat ook. Wij van Reto vinden het super gaaf om de gedreven onderneemster te helpen. Thalitha vertelt ons open over de successen en de moeilijkheden op de weg naar de verwezenlijking van haar dromen. We weten zelf als geen ander hoe het is om een bedrijf van het begin af op te bouwen. Vanuit onze expertise denken we met haar mee. Thalitha wil nog meer service bieden. Openheid uitstralen. Eigentijds zijn. Het dier staat voor haar centraal. Hele concrete ambities waar wij iets mee kunnen in de vertaling naar een nieuwe website. Bekijk zelf of het gelukt is op www.daphoogstraten.nl.

Narrowcasting

Ook zijn we bezig narrowcasting te verzorgen voor Thalitha. Narrowcasting is handig gereedschap om optimaal te communiceren met de klant. Met krachtige content worden klanten in de wachtkamer straks via een beeldscherm geïnformeerd over wat er speelt in de praktijk. De opkomst van narrowcasting heeft de afgelopen tien jaar een flinke vlucht genomen. Eigenlijk kun je er vandaag-de-dag niet meer om heen.

Fotografie

Verder verzorgden we foto's voor de website en voor de narrowcasting. Een leuke klus, want we kregen zo een mooi kijkje achter de schermen in de praktijk van Thalitha. Onze tekstschrijver boog zich in nauwe samenwerking met een team van Hoogstraten over alle teksten. Leuk om ook te melden is dat onze grafische afdeling een nieuwe eigentijdse afsprakenkaart ontwierp voor de bazen van de patiëntjes van de kliniek. Last but not least, zullen we betrokken blijven bij Dierenartsenpraktijk Hoogstraten. Zo zullen we verantwoordelijk worden voor de nieuwsupdates op de website en het beeldscherm in de wachtkamer.

Benieuwd naar de vernieuwde site van Dierenartsenpraktijk Hoogstraten? Of je gewoon laten vertederen door alle lieve dieren die door ons op de gevoelige plaat zijn vastgelegd? Neem een kijkje op:

www.daphoogstraten.nl

Thalitha Hoogstraten - Eigenaar Dierenartsenpraktijk Hoogstraten

,,We zijn heel blij met de foto's die door Reto zijn gemaakt in onze praktijk. Mensen die onze website bezoeken, krijgen nu een goed beeld van ons bedrijf. We zien qua vormgeving van de website ook een goede vertaling naar de sfeer bij ons. We staan met de website professioneel weer helemaal op de kaart."

Foto: Labradordoodle Zep/ alias Ruud poseerde voor ons.

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.