Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Groen, realistisch en sociaal

Gepubliceerd op woensdag 12 december 2018 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Groen, realistisch en sociaal

De gemeenteraadsverkiezigen zijn alweer even voorbij. De politieke partij Gemeentebelangen Groen Soest (GGS) heeft het goed gedaan. Zij kwam op 21 maart als grootste partij uit de stembus in Soest en zag haar aantal zetels in de gemeenteraad stijgen van drie naar zes. Sindsdien is er een hoop gebeurd voor de partij die tot één van de oudste lokale partijen van Nederland mag worden gerekend. Zo leverde GGS onder andere een wethouder in het nieuwe college. GGS heeft de opdracht gekregen om samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties het coalitieakkoord uit te werken dat ze samen met de andere coalitiepartijen VVD, D66 en CU-SGP opstelde voor de komende vier jaar.

In al die drukte rondom verkiezingen, coalitievorming en de eerste stappen in de nieuwe bestuursperiode was er even geen tijd voor een wens die toch al een tijdje gekoesterd wordt onder de leden van de GGS; een opgefriste en gemoderniseerde website. We zijn blij te kunnen melden, dat die wens inmiddels tóch in vervulling is gegaan. De afgelopen periode is er achter de schermen gestaag aan gewerkt. Trouwe bezoekers zal het misschien niet eens zo heel erg opvallen. De sfeer van de site is vertrouwd gebleven: groen (veel foto's van het Soester groen), realistisch (overzichtelijk, helder en logische inrichting) en sociaal (koppeling naar social media, oftewel sociale interactie). Precies zoals de uitgangspunten van de partij. De site voldoet nu wel weer aan de eisen van vandaag. Zo wordt de site bijvoorbeeld ook goed weergegeven op de vele schermen die we tegenwoordig allemaal gebruiken, denk aan mobiele telefoons, notebooks, enzovoorts. Ook hebben we twee leden van GGS ingewerkt in Buildix zodat de content voortaan door henzelf kan worden beheerd.

Juist een politieke partij als GGS dat al zo'n lange geschiedenis kent, moet laten zien dat het meegaat met zijn tijd. Dat is digitaal in ieder geval gelukt, vinden wij. Wat vind jij? Check het zelf op:

www.gemeentebelangengroensoest.nl

Cees Paul – Raadslid GGS:

,,We zijn blij met een bedrijf als Reto zo dichtbij. We komen er ook graag langs. De koffie is top en op informele wijze wordt altijd goed meegedacht over de inrichting en mogelijke uitbreiding van onze site."

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.