Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Kleurrijk Artinside.nl

Gepubliceerd op woensdag 24 oktober 2018 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Kleurrijk Artinside.nl

Alles om je heen is kleur. De meeste mensen zijn zich hier niet van bewust maar Karin de Bruin wel, zelfs haar naam is een kleur! Al jong was ze bezig met kleuren. Met tekenles op school snapte ze niet dat klasgenootjes kleuren moesten ‘leren' mengen. Zij mengde de kleuren precies zoals ze moesten zijn, zonder nadenken. Het feit dat ze kunstenares werd en ging werken met verf en kleur was dan ook een logisch gevolg.

Psychologie

Op latere leeftijd begreep Karin pas dat dit kleurgevoel niet zo normaal was. Om inzicht te krijgen in deze 'verborgen taal van kleur' ging zij psychologie studeren. Vandaar uit ontstond het idee om naast het schilderen mensen te gaan coachen met kleur in haar atelier. Kleuren vertellen dingen waar soms geen woorden voor te vinden zijn. Door deze te schilderen kom je veel sneller bij de essentie van iemand. En dat is waar Karin samen met de client naar op zoek gaat. Inzicht in jezelf krijgen en daardoor je persoonlijke groei te ontwikkelen zowel individueel als in een groep.

Uniek

Karin is al even bezig met haar eigen bedrijf waarin ze haar werk als autonoom kunstenaar onderbrengt maar ook de trainingen en coaching verzorgt. Ondanks besloot ze op advies van Anita Willemse-Bodewes van het Grafisch Ontwerpburo Indruk haar huisstijl en website aan te pakken. ,,Eigenlijk was het dringende advies om mezelf wat meer serieus te nemen. Hoe ik met mensen werk is bijzonder en ik merk dat het werkt. Het is een unieke manier om iemand het juiste zetje te geven op zijn of haar levenspad."

Gehoord

Met een nieuwe naam, nieuwe huisstijl en een nieuw ontwerp voor de website, togen de twee vervolgens naar Reto. ,,Naar volle tevredenheid zetten die onze ideeën en wensen om in een duidelijke, mooie website die qua sfeer precies neerzet hoe ik me wil presenteren. Het is een mooie mix geworden tussen zakelijk, artistiek en gevoel. De sfeer bij Reto is open, rustig en persoonlijk. Daarnaast vind ik het fijn dat Reto voor mij zo goed als om de hoek zit. Ook is mijn site nu goed beveiligd. Heel belangrijk voor mijn werk waarin ik te maken heb met gevoelige informatie van cliënten. De nieuwe site geeft vertrouwen en gaat me vast en zeker helpen in mijn missie anderen te helpen met de kracht van kleur.”

Meer weten over Art Inside? Check:

www.artinside.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.