Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Goede start 2018 met lancering webwinkel Veluwse Vlaggenindustrie

Gepubliceerd op dinsdag 2 januari 2018 in Algemeen

Goede start 2018 met lancering webwinkel Veluwse Vlaggenindustrie

In deze eerste week van 2018, is het allereerste wat ons ons te doen staat, u een heel mooi nieuw jaar te wensen. We hopen u ook dit jaar weer van dienst te kunnen zijn. Wij zijn er klaar voor. Zelf zijn we het nieuwe jaar in ieder geval meteen goed begonnen. Op de eerste werkdag van 2018 hebben we www.vlaggen.com gelanceerd voor de Veluwse Vlaggenindustrie. Bij dit Apeldoornse bedrijf dat inmiddels 60 jaar bestaat, kan men terecht voor allerhande vlaggen op maat.

Een vlag bestellen, wordt nu wel heel gemakkelijk. Aan de hand van een helder menu wordt de bezoeker van www.vlaggen.com bij de hand genomen bij het bestellen van vlaggen en aanverwante zaken. Van Madurodam-vlaggetje tot het gevelbehang voor een compleet flatgebouw, alles is mogelijk. Er is een groot aanbod van kant-en-klare vlaggen in huis, denk aan een provincievlag, gemeentevlag of (inter)nationale vlaggen. Maar bij de Veluwse Vlaggenindustrie kan men ook terecht voor maatwerk. Laten wij bij Reto nu net heel sterk zijn in het leveren van een handige tool om het proces van bestellen voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Een gepersonaliseerde vlag bedrukken? Er zijn meerdere mogelijkheden. Want, moet het een beachflag worden, of toch liever een mastvlag, spandoek of een banier? En welke maat? Op wat voor materiaal en wat voor een andere details als ringen of touw voor de afwerking? Op de website wordt de gebruiker door alle mogelijkheden geloodst met heldere plaatjes en krijgt vervolgens een duidelijk prijskaartje gepresenteerd. Van het samenstellen van producten tijdens het online winkelen tot en met het aansturen van Adobe inDesign en de printers: Reto dacht zowel de techniek als de workflow achter dit alles uit.

Drukken, naaien, bevestigen; de productie vindt van begin tot eind plaats bij de Veluwse Vlaggenindustrie. Natuurlijk heeft het bedrijf genoeg concurrentie op zijn vakgebied. Er zijn heel wat drukkerijen die er ook het bedrukken van vlaggen bij doen. Maar er is geen bedrijf dat zo op maat kan leveren. Uniek in Nederland. Iets dat uitermate goed past bij ons als Reto. We hebben dan ook met groot plezier gewerkt aan de eigentijdse, en zeer gebruiksvriendelijke website (zowel op de PC als mobile) die de bezoeker snel en gemakkelijk voorziet van wat hij nodig heeft.

Dus, ontkurk de champagne en proost!

En neem gerust eens een kijkje op:
www.vlaggen.com

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.