Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Getrappel van paardenhoeven in hedendaags jasje

Gepubliceerd op donderdag 11 oktober 2018 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Getrappel van paardenhoeven in hedendaags jasje

Op niet heel veel plekken in Nederland hoor je nog regelmatig paard en wagen voorbij komen. In Soest klinkt op een willekeurige zondag het getrappel van hoeven die voorbij snellen zeker een keer door de straten. Wie uit zijn raam kijkt, ziet dan bijvoorbeeld een paardentram van Stalhouderij Klein Middelwijck. Op weg voor een tocht door de mooie bossen en duinen die het dorp omsluiten.

Stalhouderij Klein Middelwijck heeft een lange geschiedenis in Soest. Het is hét adres voor feesten en partijen en een tocht door de natuurschone omgeving. Marieke Hilhorst-Smeeing nam dit jaar het mooie bedrijf van haar schoonvader over. Tja, een soort van nieuw begin...en bij een nieuw begin hoort ook een nieuwe website, vond de onderneemster. Marieke Hilhorst runt ook een menschool. Reden om ook de site van dit bedrijf meteen aan te pakken. Lekker up-to-date en beide sites in een zelfde stijl. Een leuke opdracht voor ons.

Modern en klassiek

We hebben gekozen voor een mix van modern en klassiek, passend bij het traditionele van de paard en wagens, maar ook het moderne van de evenementen en arrangementen die eromheen worden verzorgd, en de menlessen die Hilhorst geeft. Bezoekers van de website kunnen hun informatie overzichtelijk vinden, niet alleen op de pc, ook op notebooks en smartphones. Mooie foto's omlijsten het geheel. Het zijn websites geworden die het werk dat Hilhorst doet, goed promoten. Het paardenleven dat in de Nederlandse geschiedenis ooit zo'n grote rol speelde, komt tot leven in het hedendaagse bestaan. Lees onderstaand wat Hilhorst zelf van haar gloednieuwe sites vindt.

www.menschool.nl

www.stalhouderij.nl

Marieke Hilhorst - Eigenaar Menschool Soest en Stalhouderij Klein Middelwijck

,,Er is door Reto een mooie vertaling met de website gemaakt naar mijn werk met paarden. Er was veel geduld voor mijn ideeën en wensen. Waar ik al meteen resultaat van zie, is het contactformulier dat ik nu heb. Mensen weten me via die weg goed te bereiken. Ook krijgen ze automatisch een bericht terug helemaal ingericht naar mijn huisstijl. Heel blij mee. Mijn websites worden trouwens ook mobiel nu goed weergegeven. Binnenkort gaan we nog op pad voor een filmpje vanaf de bok. Ook voor op de website. Zo heb ik mijn toekomstige klanten op de site al meteen veel te bieden."

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.