Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Giraf met een knipoog

Gepubliceerd op dinsdag 9 oktober 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Giraf met een knipoog

Weet jij hoe de giraf aan de vlekken op zijn huid komt? Ze worden hoogst persoonlijk door John Westhof Schildersbedrijf aangebracht. Echt waar? Nee, natuurlijk niet. Maar een leuk beeld is het wel. We verbeelden er met een knipoog mee dat het Soester bedrijf veel mogelijk kan maken als het om schilderwerk of restauratiewerkzaamheden gaat.

Voor John Westhof hebben we meer mogen doen dan enkel de website van het bedrijf vernieuwen. We hebben een advertentie vorm gegeven, flyers ontworpen en een complete huisstijl uitgedacht. Wie de giraf ziet waarop zijn typische vlekken worden geschilderd, denkt voortaan vast en zeker aan het Soester schildersbedrijf, is ons idee. In ieder geval een beeld dat blijft hangen.

Soms kan een nieuwe domeinnaam een bedrijf ook helpen. Als het een lange naam is, is het onder andere al snel gevoelig voor tikfouten. Dat is niet bevordelijk voor je vindbaarheid natuurlijk. Dus hebben we geregeld dat wie de domeinnaam johnwesthof.nl intikt in zijn browser, ook uitkomt bij johnwesthofschildersbedrijf.nl. Lekker duidelijk en efficiënt.

Naast dat we de nieuwe site van John Westhof in deze blog promoten, kunnen we ook zijn werk promoten. Naar grote tevredenheid had de meesterschilder ook een (schilder)rol tijdens onze verbouwingen in het Reto-pand. Mede door hem zitten we er prachtig bij.

www.johnwesthofschildersbedrijf.nl

John Westhof - Eigenaar John Westhof Schildersbedrijf:

,,We zijn zeer tevreden over het verloop en het tot stand brengen van de nieuwe website. De giraffe hadden we eerder in onze winteradvertentie, maar hoe Reto dat verder uitgewerkt heeft, vinden wij heel erg goed. Wat we zeer prettig vonden was dat de punten van aanpassing na het mailen ook direct werden gewijzigd. Ook heel prettig dat de website op pc, tablet, en telefoon goed wordt weergegeven en hetzelfde werkt. Al met al een website met zeer professionele uitstraling. Een hartelijke bedankt naar het team!"

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.