Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Van Gulik Vloeren: Bij groei hoort ook een nieuwe website

Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2017 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Van Gulik Vloeren: Bij groei hoort ook een nieuwe website

Meerdere bioscopen en hotels in Nederland zijn gestoffeerd door Van Gulik Vloeren, een bedrijf dat gevestigd is in Soest en Almere. Best bijzonder zulke grote klussen, voor een bedrijf dat vooral gespecialiseerd is in zonwering, raamdecoratie en vloeren. Wij mochten onlangs voor hen een nieuwe website maken.

Want met de groei van het bedrijf, moest er ook een website komen die voldoet aan de eisen van vandaag. De eisen van Gulik Vloeren voor de website? Projecten moeten goed kunnen worden uitgelicht en producten optimaal naar voren gebracht. Wij draaien daar onze hand niet voor om. En nog leuker, we kregen alle ruimte om de site creatief verder zelf vorm te geven.

De vernieuwde website staat inmiddels online. Meer weten over de verschillende producten die Van Gulik Vloeren te bieden heeft? Zonwering, projectinrichting, raamdecoratie- en woningstoffering: Bij Van Gulik Vloeren wordt u geadviseerd en begeleid bij de volledige totstandkoming van uw project. De informatie daarover is op de website snel op te roepen via heldere buttons die niet over het hoofd te zien zijn. En uiteraard hebben we alle ruimte gemaakt om de bijzondere projecten die Van Gulik Vloeren onder handen neemt, voor het voetlicht te brengen. Want niet alleen bioscopen en hotels neemt Van Gulik Vloeren onder handen, maar ook bedrijfsgebouwen, scholen en winkels voorziet het van stoffering, raamdecoratie, zonwering en/of vloeren. De website oogt fris en strak maar is bovenal eigentijds, in zowel uitstraling als functionaliteit. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn.

Nieuwsgierig naar de website van Van Gulik Vloeren? Check:

www.vangulikvloeren.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.