Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

'Wij schrikken niet van eigen ideeën'

Gepubliceerd op maandag 1 oktober 2018 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

'Wij schrikken niet van eigen ideeën'

Een website in een heel andere stijl dan je van ons gewend bent, dat is de website van MPB Training & Coaching. Niet zonder reden...

Merel Brouwer, eigenaar van het Soester bedrijf, kwam samen met Claudia Lenarduzzi met een eigen ontwerp en ideeën naar ons toe. Daar schrikken wij niet van. Sterker nog: dat vinden we hartstikke leuk. Een opdracht waarbij de website in nauwe samenwerking tot stand komt, dat is mooi.  En hoe gaaf is het, als de klant blij is met het uiteindelijke resultaat.

Coaching vanuit de paardenbak

Merel werkt met MPB Training & Coaching samen met mensen aan hun persoonlijke groei en persoonlijke en organisatorische doelstellingen. Sinds 2006 doet ze dat onder andere ook met behulp van paardencoachingsessies zo vanuit de manegebak. 'Deze manier van coachen, levert vaak heel snel mooie, bijzondere en waardevolle inzichten op voor de gecoachte', zegt ze er zelf over.

Minimale inspanning, hoge effectiviteit

Wij verzorgden een deel van de fotografie voor haar vernieuwde website. Ook zorgden we voor een site die minimale inspanning vereist. Ondanks dat door de klant de foto’s en teksten zelf kunnen worden aangepast, aangevuld of geactualiseerd, worden bijvoorbeeld zaken als beeldbewerking geheel uit handen genomen. Dit hebben we zo ingebouwd. Nieuw aan de website is ook de toevoeging van Nieuwsitems. Een oude website, nu dus weer als nieuw en geheel up-to-date.

Zelf plannen voor een nieuwe website? Neem eens een kijkje op www.mpbtraining.nl en laat je inspireren.

Merel Brouwer - Eigenaar MPB Training & Coaching:

,,Naast dat ik heel erg blij ben met mijn website, heb ik de persoonlijke aandacht heel erg fijn gevonden die er vanuit Reto voor mij is getoond. Er is echt geluisterd naar mijn wensen en wat ik wil uitstralen met mijn site. Dit heeft ook een goede vertaling gekregen. Als mijn ideeën technisch niet linksom konden worden gerealiseerd, werd zeker verkend of het rechtsom wel kon. Dat is heel fijn. Ik voelde me thuis bij de hele persoonlijke manier van samenwerken. Het past heel goed bij hoe ik zelf graag mijn bedrijf run."


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.