Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Voor ieder wat wils op Educatiefhilversum.nl

Gepubliceerd op donderdag 20 september 2018 in Algemeen

Ongeveer 1 minuut lezen

Voor ieder wat wils op Educatiefhilversum.nl

Omgevingseducatie Gooi, Vecht- en Eemstreek en Gemeente Hilversum slaan de handen ineen met de nieuwe website Educatiefhilversum.nl. De website is hét startpunt voor scholen die opzoek zijn naar inspiratie, educatie en informatie rondom een duurzame, veilige, groene en gezonde school en - omgeving.

Zwerfafval opruimen rond de school? Een aansprekend lespakket rondom verkeersveiligheid? Hoe een schoolmoestuinproject opzetten? Het zijn enkele voorbeelden waarover inspiratie kan worden opgedaan. De website Educatiefhilversum.nl wijst de weg naar de diverse aanbieders en mogelijkheden. De taak van Reto was om een overzichtelijke website neer te zetten waar de gewenste informatie gemakkelijk te vinden is en ook aantrekkelijk voor het voetlicht wordt gebracht.

Uitdaging

De uitdaging voor ons zat ‘m niet in het overzichtelijk maken van de informatie. Hier hebben we immers jarenlange ervaring mee. Het zat ‘m meer in het uitwerken van de verschillende wensen van de diverse betrokken partijen. Van belang was om de verbindende factor te vinden en die te vertalen in een aansprekende ‘look & feel.’ Ook weer niet heel moeilijk, want wat alle betrokken organisaties gemeen hebben, is dat zij bewust willen maken van de omgeving. Zo is Educatiefhilversum.nl in nauwe samenspraak opgebouwd. Volgens ons zakelijk en persoonlijk, maar ook groen en educatief. Ieder vindt zijn gerief. Neem snel zelf eens een kijkje.

www.educatiefhilversum.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.