Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

In de hangmat met Moyolife.nl

Gepubliceerd op maandag 3 september 2018 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

In de hangmat met Moyolife.nl

Je optimaal gelukkig voelen. Misschien is dat wel wanneer je in een hangmatje schommelt ergens in een natuurschoon land aan de andere kant van de wereld. Een majestueus uitzicht op frisgroene bergen. Het neerkletterende water van een watervalletje is het enige geluid. Zo zou je je altijd wel willen voelen. Helemaal zen. Eén met de natuur. Op dat gevoel speelt Astrid Ogelo in van Moyo Coacing en Yoga. Reto maakte het letterlijk visueel op haar nieuwe website www.moyolife.nl*.  

‘Voor wie het gevoel heeft dat er iets niet meer klopt in zijn leven, zijn eigen leven niet meer herkent of op het punt staat grote levenskeuzes te maken, verzorgt Astrid verschillende trajecten om lichaam en geest weer ‘heel’ en ‘verbonden’ te maken,’ zo omschrijft ze op de homepage. Ademhalingsoefeningen, diepgaande gesprekken, yoga; het is een kleine greep uit de mogelijkheden die de holistisch coach en yoga docente inzet. Om zichzelf en haar diensten op aantrekkelijke manier te promoten, klopte zij bij ons aan voor een nieuwe website. Eén die ze zelf makkelijk kan beheren. Onder andere met mogelijkheden voor een actuele agenda en een blog. Uiteraard was ze aan het goede adres. Het is ons dagelijks werk en we denken graag mee met onze klant, groot of klein. Deze week ging de site de lucht in. Neem gerust een kijkje.

www.moyolife.nl

* Zien hoe wij het optimale geluksgevoel visueel maakten? Check www.moyolife.nl en scrol met je muis over de homepage op en neer en schommel mee.

Astrid Ogelo - Eigenaar van Moyo Coaching & Yoga

'Ik had visueel heel duidelijk voor ogen hoe mijn website er uit moest komen te zien en welke sfeer het uit moest stralen. De mensen van Reto weten hoe je dit technisch mogelijk maakt. Zij vertaalden meteen wat ik in woorden uitlegde of op papier uittekende. Zo staat er dus nu een visueel prachtige en sfeervolle site voor mijn praktijk. Ik ben er heel blij mee en ben Reto dan ook erg dankbaar. Inmiddels heb ik ook mijn eerste stappen gezet in Buildix. Wat een fijne manier van zelf mijn website bijhouden. Super simpel.'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.