Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
HS Brandbeveiliging

Een brandnieuwe website voor HS Brandbeveiliging

Gepubliceerd op vrijdag 13 juli 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Een brandnieuwe website voor HS Brandbeveiliging

Reto Internetburo groeit, en daarom zijn wij sinds een tijdje bezig het één en ander te veranderen aan de inrichting van het kantoor aan de Nieuwegracht 13. Als er iets verandert, moet ook weer gecontroleerd worden of alles rondom de brandveiligheid in orde is. Hiervoor namen we contact op met het Soester bedrijf HS Brandbeveiliging aan de Braamweg. Naast dat we inmiddels weer helemaal brandveilig zijn, bracht dit ons meer. Het bedrijf bleek toe aan een nieuwe website. Daarvoor zijn ze bij ons natuurlijk aan het goede adres.

Vrijblijvende preventiecheck

De website www.hsbrandbeveiliging.nl is inmiddels volledig gerestyled. De donkere kleuren hebben plaats gemaakt voor een lichte look. De website is flexibel en werkt volledig op een 'mobile display.' Ook hebben wij de fotografie verzorgd, waardoor de website weer geheel fris oogt. Eén van de belangrijkste toevoegingen op de website is de mogelijkheid tot een vrijblijvende preventiecheck. Op deze wijze kan snel worden gecheckt of uw bedrijf optimaal brandveilig is. Mocht hier een ontkennend antwoord op volgen, dan kan uiteraard snel contact worden opgenomen met HS Brandbeveiliging.

Cursussen en demonstraties

HS Brandbeveiliging is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 20 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in controle en onderhoud van draagbare brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, BHV en noodplattegronden en kan ook de jaarlijkse keuring verzorgen. De monteurs van HS Brandbeveiliging zijn REOB-erkend en geven vakbekwaam advies. Meer weten over bijvoorbeeld demonstraties die worden verzorgd, of cursussen die worden gegeven? Neem eens een kijkje op de vernieuwde website:

www.hsbrandbeveiliging.nl

Een greep uit de gemaakte foto's


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.