Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Nieuwe website voor patiëntenvereniging RBVN

Gepubliceerd op vrijdag 10 november 2017 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Nieuwe website voor patiëntenvereniging RBVN

Ook voor de Retinoblastoom Vereniging Nederland (RBVN) hebben wij afgelopen maand een website gelanceerd. De patiëntenvereniging voor kinderen met netvlieskanker houdt zo ongeveer kantoor aan de overkant (van de Koningsweg) en maakte kennis met Reto Internetburo tijdens de Kunstroute ‘Kunst en bedrijven’.

Contact was snel gelegd, en ook de behoefte aan een ondersteunende website werd snel geuit. De wens? Een plek op het wereld wijde web waar patiënten, naasten en professionals snel en overzichtelijk hun informatie kunnen vinden en met elkaar in contact kunnen komen. Naast dat RBVN een eigen pagina heeft op de website van het Retinoblastoom Centrum Nederland, heeft zij dus nu ook een eigen website.

Retinoblastoom is een zeldzame vorm van oogkanker dat bij kinderen onder de vijf jaar voorkomt. Om goed uitleg te geven over de ziekte, heeft Reto Internetburo ervoor gezorgd dat de bezoeker van de website direct een filmpje kan bekijken over wat het Retinoblastoom inhoudt. Terwijl het filmpje speelt, kan ondertussen optimaal gebruik worden gemaakt van de overige functies van de site.

De RBVN heeft als missie om kinderen bij wie netvlieskanker is geconstateerd, te ondersteunen en te informeren. Lotgenotencontact, voor zowel patiënten als hun naasten, staat voorop. De Soester vereniging behartigt de belangen van haar leden en draagt bij aan het steeds verder verbeteren van zorg en begeleiding. Dit gaat in goed contact met het Retinoblastoomteam van de VUmc in Amsterdam.

Wij van Reto Internetburo zijn zeer vereerd dat wij dit goede doel mogen ondersteunen en helpen, en dragen de vereniging dan ook een warm hart toe.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op www.rbvn.nl.

Reactie van Edwin van Miltenburg, Voorzitter RBVN:

,,Een website voor een vereniging van netvlieskankerpatiënten luistert nauw. Technisch is het misschien niet de grootste uitdaging, maar wél om precies de juiste sfeer en het beste beeld te creëren. En dat met 'een scherp oog' voor een hele brede doelgroep van patiënten, hun omgeving, medische instellingen, consultatiebureau’s en scholen. En dat zonder 'zielig' over te komen.  Het is Reto gelukt, binnen alle afspraken van tijd, geld en inzet. Met precies de juiste toon en een hele prettige samenwerking. Retinoblastoom Vereniging Nederland is er blij mee, kijk maar op www.rbvn.nl waarom!"

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.