Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Twee websites voor Tegra Nederland B.V.

Gepubliceerd op vrijdag 27 juli 2018 in Algemeen

Ongeveer 1 minuut lezen

Twee websites voor Tegra Nederland B.V.

Wist u dat Reto Internetburo meer doet dan alleen internetdiensten leveren? We kunnen onze klanten een totaalpakket aanbieden van webdesign tot marketing, van fotografie tot beveiliging en nog heel veel meer. Tegra Nederland, leverancier van tennisgravel, is zo'n klant waarvoor we meer hebben verzorgd dan alleen de website.

Of het nu om de aanleg of renovatie van tennisbanen gaat of het onderhoud ervan: Tegra Nederland is hét adres voor gravel. Daarnaast is Tegra Nederland de producent van Gravel Plus Medium van de Benelux, een innovatieve nieuwe gravelsoort met bijzondere eigenschappen. Om vooral ook deze gravelsoort onder de aandacht te brengen, hebben wij twee sites gebouwd. Eén hoofdsite van Tegra Nederland waarbij speciale aandacht is voor Gravel Plus Medium en een aparte site waarop enkel en alleen Gravel Plus Medium belicht wordt (www.tegra-gravel.nl en www.gravelpluspremium.nl). Reto maakte hiervoor een geheel nieuw ontwerp. Daarnaast verzorgde ons dtp-afdeling flyers voor het bedrijf.

Handigheidjes

De algemene site oogt weer fris, en heeft een helder vormgegeven menu. Handigheidjes zijn onder andere dat klanten er bestellingen op kunnen doen en de eigen klantgegevens kunnen bijwerken. Tevens is een contactformulier ingebouwd, zodat geïnteresseerden gemakkelijk informatie kunnen opvragen. Op de speels vormgegeven site specifiek over Gravel Plus Medium heeft de bezoeker snel zijn informatie bij elkaar.

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.