Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Muziek in nieuwe website PVO Soest

Gepubliceerd op dinsdag 24 juli 2018 in Algemeen

Iets meer dan 2 minuten lezen

Muziek in nieuwe website PVO Soest

Patienta Vincit Omnia, of te wel: Geduld overwint alles. Het is het credo van de Soester Muziekvereniging PVO. Hoe waar. Met een beetje geduld, zijn er inmiddels vele Soesters die zich in de meer dan honderd jaar dat de vereniging bestaat, verschillende muziekinstrumenten hebben eigen gemaakt. Tijdens typisch dorpse aangelegenheden als de Avondvierdaagse, de Gildefeesten, de Ambachtenmarkt, Dodenherdenking en Bevrijding, laten zij van zich horen en zorgen voor de muzikale omlijsting.

Verhalen van ons dorp

Een vereniging waar muziek in zit; daar doen we graag wat voor. Wij mochten de bijzondere vereniging aan een nieuwe website helpen. Daar hebben we veel werk aan gehad. Alleen al het immense foto-archief overzetten, was een flinke klus. Maar liefst 18GB bestaande uit 80.000 foto's. Dan heb je ook wat. Want wat zijn er veel verhalen over ons dorp terug te vinden in de foto's. Optredens in het Soester Openluchttheater, Bosmarathons, Sinterklaasintochten, verschillende kerstmarkten, voorstellingen met andere verenigingen: Wij hebben ervoor gezorgd dat onder meer deze beeldverhalen, overzichtelijk en makkelijk zijn op te roepen. Niet alleen op verschillende soorten computerschermen, maar ook op de schermen van mobiele apparaten als telefoons en tablets.

Gemakkelijk te onderhouden

Verder is natuurlijk alle informatie over de vereniging helder beschikbaar gemaakt. Reto dacht het framework uit. We hebben deze week een website afgeleverd die voor de beheerders van PVO Soest gemakkelijk te onderhouden is via het webbased management beheersysteem Buildix. De webmasters van PVO Soest zorgen vanaf nu voor nog meer archiefmateriaal, actuele nieuwsberichten, attentie op verjaardagen van leden, agendapunten, informatie over de verschillende afdelingen binnen de vereniging en nog heel veel meer. Webmaster Ans Daams: ,,We hadden een oubollige site met verouderde software. Een niet gebruiksvriendelijke site, die erg toe was aan een 'nieuw jasje.' We zijn zeer tevreden met de nieuwe site waar we gelukkig veel positieve reacties op krijgen. Voor ons als webmasters is er ook heel wat verbeterd. Met Buildix kunnen we de content nu gemakkelijk bijhouden. Fijn was ook de samenwerking met Reto. Vooral de open communicatie viel op. We hebben samen bepaald hoe de website er uit moest komen te zien. Ook werd iets gedaan met kritiekpuntjes. Zaken werden vaak snel opgepakt. Een project waar je de les uit kunt trekken dat je met samenwerken verder komt, en tot mooie resultaten kunt komen."

Een website om goed in de gaten te houden voor wie zich nieuwe muziekinstrumenten eigen wil maken. Of voor wie gewoon nieuwsgierig is naar de vele mooie verhalen van Soest. Ans Daams vult aan: ,,Of voor iedereen die muziek een warm hart toedraagt, geïnteresseerd is om een kijkje te komen nemen bij onze optredens of zelf wel (weer) eens muziek zou willen maken. Kom gerust eens kijken op een van onze repetitieavonden. De informatie erover is uiteraard op de website te vinden.”

www.pvosoest.nl

Ans Daams – Webmaster, PVO Soest:

‘In de samenwerking met Reto viel de open communicatie op. Met kritiekpuntjes werd bijvoorbeeld echt iets gedaan. Een samenwerking waarmee we tot mooie resultaten zijn gekomen.’

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.