Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Zippy Communicatie - Illustratie en Vormgeving

Gepubliceerd op vrijdag 3 augustus 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Zippy Communicatie - Illustratie en Vormgeving

Je kunt je klanten verschillende diensten bieden, maar één dienst lijkt altijd een beetje onderbelicht te blijven. Dat ondervond onderneemster Erica Heijkoop. Ze verzorgt al jaren succesvol illustraties en animaties voor haar klanten onder de naam Zippy Communicatie. Ze is echter ook een goede grafisch vormgever. Erica besloot haar website onder de loep te nemen om te zien hoe ze ook dat aspect meer onder de aandacht kan brengen. Ze deed dat samen met Reto.

Profileren

Een ondernemer helpen zichzelf goed te profileren: Wat is er leuker dan een opdracht als deze? Met haar ideeën én een 'denktank' van Reto zijn we aan de slag gegaan om een website neer te zetten die eer doet aan wat Erica allemaal voor haar klanten kan betekenen. Passend bij de stijl en persoonlijkheid van de onderneemster. Het resultaat mag er zijn. Zippy Communicatie is fris, inlevend en energiek. Zo ook de uitstraling van haar website. Helder en overzichtelijk kan de bezoeker in korte (of langere) tijd kennismaken met álle diensten van Erica. 

Fotografie

Wie Erica's website bezoekt, krijgt op de homepage al in één oogopslag een idee van haar kennis en kunde als vormgever, dtp-er en illustrator. Aantrekkelijk vormgegeven 'tegels' die linken naar vele voorbeelden van Erica's werk en kunde, trekken de bezoeker verder haar creatieve wereld in. Wij beloven, het zal zeker boeien. Wij verzorgden tevens de fotografie voor haar website om de bezoeker ook alvast een beeld te geven van de persoon achter Zippy Communicatie. 

Nieuwsgierig naar Zippy Communicatie of de nieuwe eigentijdse website die we ontworpen hebben?

Neem een kijkje op www.zippycommunicatie.nl

Erica Heijkoop – Eigenaar, Zippy Communicatie:

‘Bij Reto doen ze meer dan alleen mooi vormgeven van een website. Ik vind de toegevoegde waarde dat ook vanuit de marketing wordt meegedacht!’


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.