Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe u muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Sabrosa

Case: Sabrosa.nl

Van crowdfunding tot: Beleef Sabrosa

Vrijdag 2 juni 2017

Van crowdfunding tot: Beleef Sabrosa

Wat ooit begonnen is als crowdfunding project is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig restaurant in het centrum van Soest-Zuid. In samenwerking met het drietal achter deze kitchen & bar heeft Reto in 2016 met succes een crowfunding-website (Nieuwe zaak Soest-Zuid) opgezet voor het crowdfunden van dit geweldige initiatief. Binnen enkele weken was het financiële doel bereikt en konden de initiatiefnemers beginnen met de volgende stap.

Bijna een jaar later is het restaurant wat we inmiddels kennen als Sabrosa een feit geworden, in maart is het officieel geopend en daarmee heeft de corporate website www.sabrosasoest.nl de crowfunding website vervangen.

Korte lijnen en een grote betrokkenheid heeft gezorgd voor een prachtig eindresultaat. Zo heeft Reto tevens de fotografie verzorgd voor dit bijzondere pand met een sfeervol interieur.


Meer artikelen
Reto
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.