Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

Maatwerk oplossingen

Home    Diensten    Maatwerk oplossingen

Bij maatwerk denk je aan iets dat precies past, alsof het gegoten is. Dat is nu juist waar het om gaat als u specifieke wensen heeft voor uw website: of u nu kiest voor een enkele pagina, een webshop of een dynamische flashsite; RETO biedt een oplossing op maat binnen elk budget.

Het spreekt voor zich dat een website op maat een goede samenwerking tussen u als opdrachtgever en RETO als uitvoerder vereist. Daarbij geven wij de hoogste prioriteit aan uw wensen conform de huisstijl van uw onderneming. Vervolgens start een traject van concept tot en met een eindproduct dat volledig voldoet aan uw wensen. Gedurende de ontwikkeling is elke sturing mogelijk dankzij de inzage in een privé website die dient om u op de hoogte te houden van de ontwikkeling. De website gaat pas live bij 100% tevredenheid. Het eindproduct geldt immers als een visitekaartje voor ons beider organisaties.

Ons bedrijf is dynamisch en doelgericht. We hebben de nodige kennis en ervaring in huis om praktisch alle Internet gerelateerde diensten voor u te ontwikkelen en/of te onderhouden; van genoemde maatwerktoepassingen tot het hosten van dedicated-servers.

Voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk advies op maat neem even contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social