Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Woordenboek

Bepaalde woorden op een website kunnen soms wel wat uitleg gebruiken. Speciaal daarvoor is een module Woordenboek ontwikkeld.

Dit is uiteraard geen saaie lijst met de moeilijke woorden op alfabetische volgorde. Nee, we dachten een ‘tool’ uit waarbij woorden in een tekst worden voorzien van een regeltje informatie. Onderstreepte woorden (of worden met een klein 'i'-tje erboven) kunnen worden aangeklikt. Er verschijnt dan een regeltje informatie over het woord (zie in deze tekst het woord Buildix).

Enkel inhoud

Hoe we dat maakten? Daar doen we niet geheimzinnig over. Ga binnen Buildix naar de module Woordenboek. In de map die betrekking heeft op jouw website (eerst zelf maken in de module Woordenboek via het Zwarte Mapje links bovenin) kun je woorden toevoegen waarvan je denkt dat die enige uitleg verdienen. Meer hoeft er niet te worden gedaan. Enkel de inhoud moet door de gebruiker worden toegevoegd. Reto maakt het woordenboek aan de 'achterkant', oftewel technisch mogelijk voor haar gebruikers.

Wellicht interessant is dat het woordenboek ook per product kan worden aangemaakt (nog even meer uitleg over).

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.